Naar artikel

Hagelschade en stormschade

Wat vergoedt de dekking bij hagelschade en stormschade?

Veel schade aan je caravan kun je zelf voorkomen, maar op hagel- en stormschade heb je weinig invloed. Het weer kan grillig zijn en vooral hagel en storm kunnen flinke schade aan je caravan veroorzaken. Door bij de ANWB Caravanverzekering een aanvullende verzekering met dekking voor hagelschade en stormschade af te sluiten, verzeker je jouw caravan voor schade die wordt veroorzaakt door hagel en storm.

Dekking hagel- en stormschade

Door veranderend weergedrag zien we de laatste jaren steeds meer schades aan de caravan die worden veroorzaakt door hagel en storm. Daarom is het zeer aan te raden om een aanvullende verzekering met dekking voor hagelschade en stormschade af te sluiten. Is jouw caravan voorzien van een hagelbestendig dak? Dan ontvang je 70% korting op jouw premie voor de aanvullende verzekering met dekking voor hagel- en stormschade.

Heeft je caravan een hagelbestendig dak?

Voor de eigenaars van een toercaravan met een hagelbestendig dak vervalt het eigen risico. Ook caravans met een polyester dak gelden als voorzien van een hagelbestendig dak en ontvangen dan ook 70% korting op de premie de aanvullende verzekering met dekking voor hagel- en stormschade. Caravans die zijn gebouwd in 2005 of later en die beschikken over een hagelbestendig dak, zijn voorzien van een certificaat.

Caravanverzekering afsluiten

Wil je een ANWB Caravanverzekering afsluiten? Bereken gemakkelijk en snel je premie.

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.