Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Oorlog, onrust of geweld

Wat is verzekerd bij oorlogsdreiging en aanslagen in het buitenland

Krijg je tijdens je vakantie te maken met een onveilige situatie, zoals bij aanslagen en geweld. Dan is het fijn om te weten wat verzekerd is. Ben je op vakantie via een reisorganisatie, dan is dit in vaak verzekerd via het Calamiteitenfonds. Lees hieronder meer over het calamiteitenfonds en jouw eigen verzekering.

Snel naar
Noodnummers | Ook interessantCalamiteitenfonds

Reisverzekering

 

Annuleringsverzekering

 

Samengestelde reis

Calamiteitenfonds

In sommige gevallen vergoed het Calamiteitenfonds extra kosten die ontstaan bij het aanpassen of afbreken van een reis. Bekijk de website van het fonds voor de voorwaarden en meest actuele informatie.

Ook interessant

Online schade melden, dit moet je doen

Heb je een schade gemeld en ben je benieuwd wanneer je iets van ons hoort? Wij doen er alles zo snel mogelijk te reageren. Lees meer over onze reactietermijnen.  

Noodnummers

ANWB Alarmcentrale (24/7)

Telefoonnummers
088 269 28 88 (vanuit Nederland)
00 31 70 314 14 14 (vanuit het buitenland)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vind je het actuele reisadvies en informatie over de situatie op jou bestemming. Of kijk op 'Wat moet ik doen in een crisissituatie'.

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.