Naar artikel

Calamiteiten

Wat is verzekerd bij calamiteiten in het buitenland

Soms gebeurd er thuis, onderweg of tijdens je vakantie iets onverwachts. Zoals een grote storm, bosbranden of snel verspreidend virus. Hierdoor kan je in een onveilige situatie komen. Weet wat je moet doen voor of tijdens een ramp. Wij hebben de belangrijkste informatie voor jou verzekering op een rijtje gezet.

Ook interessant

Calamiteitenfonds

In sommige gevallen betaalt het Calamiteitenfonds de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken, zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet-genoten reisdagen. Bekijk de website voor de voorwaarden en meest actuele informatie.

Altijd goed verzekerd?

Wil jij goed geholpen worden in geval van nood? Kies een ANWB Verzekering. Zo kun je 24/7 rekenen op de hulp van onze Alarmcentrale.

Alle ANWB Verzekeringen 

Noodnummers

ANWB Alarmcentrale (24/7)

Telefoonnummers
088 269 28 88(vanuit Nederland)
00 31 70 314 14 14(vanuit het buitenland)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vind je het actuele reisadvies en informatie over de situatie op jou bestemming. Of kijk op 'Wat moet ik doen in een crisissituatie'.

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.