Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu10%korting*

Zeilboot verzekeren

Verzeker je zeilboot bij de ANWB. De bootverzekering is verrassend scherp geprijsd en biedt uitstekende service!

Premie berekenen 

Zeilboot verzekeren

Op zoek naar een zeilbootverzekering? Bij de ANWB kun je rekenen op zeer veel service tegen een scherpe prijs. Je bepaalt zelf hoe je jouw zeilboot wilt verzekeren. Daarnaast biedt de ANWB bootverzekering een no-claim korting tot wel 40%.

*Sluit nu een zeilbootverzekering af en ontvang een jaar lang 10% korting. Lees hier de actievoorwaarden.

Kies zelf je dekking

Bepaal zelf welke dekking past bij je zeilboot. Wil je jezelf alleen verzekeren voor schade die je toebrengt aan een ander? Kies dan de WA-dekking. De WA-dekking kun je aanvullen met de Basis Casco- of de Uitgebreid Cascoverzekering.

Zeilbootverzekering met korting

Profiteer van ANWB korting bij het verzekeren van uw zeilboot. ANWB leden profiteren van 5% ledenkorting. Verder bieden wij een no-claim korting tot wel 40% aan en diverse andere kortingsregelingen.

Aanvullende ANWB Pechhulp

Altijd onbezorgd varen? Verzeker je zeilboot dan met aanvullende ANWB Pechhulp. Heb je in Nederland pech op het water, dan staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om je te helpen.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.