Bedankt!

Wij waarderen dat je lid bent. Daarom ontvang je een jaar lang extra korting op je premie als je nu een ANWB Autoverzekering of ANWB Woonverzekering afsluit. Nog geen lid? Je kunt tijdens het afsluiten van een verzekering direct lid worden en profiteren van de ledenkorting!

Hoe langer je lid bent, hoe hoger de korting

Tijdens de bedankweken ontvang je een jaar lang extra korting op je auto- en woonverzekering op basis van je kaartkleur. Bekijk hieronder hoeveel extra korting je krijgt.

Extra ledenkorting op:

Tot 20% korting

Autoverzekering

Met de ANWB Autoverzekering ben je altijd goed verzekerd bij een botsing of andere schade. Onze hulpverleners staan altijd voor je klaar.

  • Stel zelf je verzekering samen
  • Geen eigen risico
  • Vakkundige reparatie en snelle uitbetaling bij schade
Tot 20% korting

Woonverzekering

Met de ANWB Inboedel- en Opstalverzekering zijn je huis en spullen goed verzekerd. Geen kleine lettertjes en als er wat is, word je goed geholpen.  

  • Snelle schadeafhandeling
  • 10 jaar vergoeding nieuwwaarde
  • Ruime dekking dus nooit onderverzekerd

Meer over de ANWB Verzekeringen

Veiligheid onderweg én thuis

Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen.

Bij onze autoverzekering word je bijvoorbeeld beloond bij een veilige rijstijl. Zo proberen we samen de verkeersveiligheid te verhogen. En onze woonverzekering kun je uitbreiden met een smart beveiligingspakket. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan.

ANWB Woonverzekeringen: je huis en spullen goed verzekerd

Je thuis wil je goed beschermen. Met de ANWB Inboedel- en Opstalverzekering zijn je huis en spullen goed verzekerd. Als er wat is, staan we voor je klaar. En bij onherstelbare schade of diefstal krijg je tot maar liefst 10 jaar na aanschaf de nieuwwaarde van je spullen vergoed.
Bereken je premie

ANWB Autoverzekering: je auto goed verzekerd

Met een autoverzekering van de ANWB weet je zeker dat je bij een botsing of andere autoschade goed geholpen wordt. Een telefoontje naar de Alarmcentrale en alles wordt voor je geregeld. Sluit nu een Autoverzekering af met een beperkt of volledig casco dekking en ontvang het eerste jaar korting tot wel 20%.
Kies je verzekering en bereken je premie

Uitgelicht

Ben je nog geen lid?

Voor slechts € 15,50 per jaar ben je ANWB-lid en geniet je van voordelen op o.a. reizen, uitjes en producten. Ook krijg je gratis advies van ANWB-experts. Je kunt tijdens het afsluiten van je verzekering lid worden en direct profiteren van de ledenkorting!

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeren.

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heb je schade en wil je direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor je klaar en regelen alles voor je.

Bekijk de actievoorwaarden