Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal- en brengservice ANWB Autoverzekering

Gratis vervangend vervoer bij autoschade

Bij schade aan je auto heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Met de unieke Haal- en brengservice van de ANWB Autoverzekering zorgen wij onmiddellijk voor een vervangende auto. Je beschadigde auto nemen we mee en leveren we na reparatie weer bij je af, op een plaats en tijd die jou uitkomt.

Wat houdt deze unieke Haal- en brengservice precies in?

 Je kunt er met deze service op rekenen dat: 

  • jouw beschadigde auto wordt opgehaald waar en wanneer je maar wilt. Tegelijkertijd bezorgen wij je een leenauto die jij gedurende de reparatie mag gebruiken;
  • wij ervoor zorgen dat jouw auto bij onze schadehersteller wordt gebracht en gerepareerd;
  • je auto, na vakkundige reparatie bij de schadehersteller, weer bij je wordt terugbezorgd op een plaats en tijd die jou uitkomt. De leenauto nemen we direct weer mee;
  • je hebt recht op de Haal- en brengservice als je jouw auto laat repareren bij een door ons geselecteerd schadeherstelbedrijf.

Tijdwinst met de haal- en brengservice

Met de ANWB Haal- en brengservice hoef je niet meer zelf naar garages, experts en sleepbedrijven te rijden en is het niet nodig om zelf vervangend vervoer te regelen. Je geeft ons de sleutel en wij doen de rest. Dit bespaart je veel gedoe en tijd.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.