Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plan je route naar Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is een van de grootste luchthavens van Duitsland en ligt relatief dicht bij de Nederlandse grens. Soms kunnen de vliegtickets vanaf Düsseldorf goedkoper zijn, wat het voor Nederlanders aantrekkelijk maakt om gebruik te maken van dit vliegveld. Het is heel gemakkelijk om je route naar Düsseldorf Airport te plannen, omdat het adres al automatisch is ingevuld in de routeplanner.
 

Plan direct je route naar Düsseldorf Airport 
 

Parkeren bij Düsseldorf Airport

Je kan heel gemakkelijk parkeren bij Düsseldorf Airport. Ophalers en wegbrengers kunnen heel goedkoop hun auto op slechts één minuut afstand van de terminal parkeren. Voor langparkeren zijn er verschillende mogelijkheden, variërend in afstand en tarief.

Parkeren bij Düsseldorf Airport

Met de trein naar Düsseldorf Airport

Het vliegveld van Düsseldorf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De trein stopt vlakbij bij station Düsseldorf Flughafen.

Shop alles voor je vakantie 

Van goede koffer tot handige reisaccessoires. Shop hier alles voor je vakantie!

Auto huren op vakantie via ANWB 

Huur een auto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.