Naar artikel

Plan je route naar Düsseldorf Airport

Je hoeft alleen nog maar je vertrekadres in te vullen:

Plan hier je route naar Düsseldorf Airport


Vliegveld Düsseldorf

Düsseldorf Airport is een van de grootste luchthavens van Duitsland en ligt relatief dicht bij de Nederlandse grens. Soms kunnen de vliegtickets vanaf Düsseldorf goedkoper zijn, wat het voor Nederlanders aantrekkelijk maakt om gebruik te maken van dit vliegveld. Het is heel gemakkelijk om je route naar Düsseldorf Airport te plannen, omdat het adres al automatisch is ingevuld in de routeplanner.

Route vliegveld Düsseldorf plannen

Het is heel gemakkelijk om je route naar Düsseldorf Airport te plannen, omdat het adres al automatisch ingevuld is.. Je kan de route zo plannen dat je de tolwegen zoveel mogelijk ontwijkt door in de routeplanner de optie ‘geen tolwegen’ aan te vinken. De routeplanner geeft automatisch de snelste route naar het vliegveld van Düsseldorf aan. Als je de optie ‘Routekeuze op basis van actueel verkeer’ aankruist, kan je zoveel mogelijk de files omzeilen. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie van je eigen route onderweg naar Düsseldorf Airport kan meenemen.


Parkeren bij Düsseldorf Airport

Je kan heel gemakkelijk parkeren bij Düsseldorf Airport. Ophalers en wegbrengers kunnen heel goedkoop hun auto op slechts één minuut afstand van de terminal parkeren. Voor langparkeren zijn er verschillende mogelijkheden, variërend in afstand en tarief.

Parkeren bij Düsseldorf Airport


Met de trein naar Düsseldorf Airport

Het vliegveld van Düsseldorf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De trein stopt vlakbij bij station Düsseldorf Flughafen. Ook kan je van Nederland met de trein naar Düsseldorf.

Speciaal voor jou geselecteerd

Uittips voor de zomer 

Lekker eropuit in de zomer. Bezoek de leukste uitjes in eigen land. Met ledenkorting!

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Vraag de ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card aan met het eerste jaar extra voordeel.

Shop tot 60% korting 

Ontdek de kleinste prijsjes voor de grootste avonturen bij de ANWB Webwinkel!

ANWB Autoverzekering 

Je auto voordelig verzekeren? Dat kan met de ANWB Autoverzekering.