Reizen met de InterCity Berlijn

Reizen met de InterCity Berlijn betekent rechtstreeks naar het hartje van de stad met airconditioning in zowel de eerste als tweede klas.

Dienstregeling InterCity Berlijn

Vijf keer per dag rijdt InterCity Berlijn rechtstreeks vanuit Amsterdam Centraal naar Berlijn. De overige vertrekstations in Nederland zijn: Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. Je kunt naar elf stations in Duitsland reizen, waarvan er drie in Berlijn zijn. Eenmaal aan boord ontvang je 'Ihr Reiseplan', waarin veel nuttige informatie te vinden is.

Klassen InterCity Berlijn

De InterCity Berlijn kent de 1e en de 2e klas. In de eerste klas zijn bredere zitplaatsen met een leeslampje. Ook heb je dan toegang tot de NS International Lounges. In sommige treinen kun je ook catering aan je zitplaats krijgen.

Tickets InterCity Berlijn

Voor alle bestemmingen kun je eenvoudig online je ticket bestellen en direct printen. Over het algemeen kun je 92 dagen voor vertrek reserveren. Je wordt aangeraden om een zitplaats te reserveren, dit is echter niet verplicht. Wil je je fiets meenemen dan kan dit voor 12 euro per enkele reis. Een reservering voor de fiets is verplicht, dit kost 4 euro voor een enkele reis.