Reizen met de ICE International

Comfortabele stoelen, een stopcontact naast je stoel en reizen met een snelheid van 300 kilometer per uur. De ICE is dé hogesnelheidstrein tussen Nederland en Duitsland.

Dienstregeling ICE International

Zeven keer per dag rijdt de ICE International-hogesnelheidstrein vanaf de Randstad naar Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt en Basel. Onderweg kun je genieten van de rust of nog even werken. De reistijd van bijvoorbeeld Amsterdam-Düsseldorf bedraagt 2 uur en 12 minuten.

Klassen in de ICE International

Extra comfort vind je in de eerste klas. Veel beenruimte, dagbladen en een stopcontact bij je comfortabele stoel zijn standaards van Comfort 1. Ook kun je als je reist in Comfort 1 gebruik maken van NS International Lounge in Rotterdam, Amsterdam en Schiphol. Comfort 2 heeft wat minder beenruimte en biedt geen toegang tot de Lounges, maar verder komt het aardig overeen. Voor zowel de eerste als de tweede klas is de panorama-lounge beschikbaar. Hier kun je meekijken met de machinist.

Geen bijkomende bagage kosten

Je hoeft aan boord van de ICE International niets bij te betalen voor een laptop of rolkoffer. Voor grotere koffers zijn er beperkt bagagerekken beschikbaar in het treinstel.

Boek hier je treintickets