Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Thailand

Start hier met de reisvoorbereiding voor je vakantie naar Thailand. Ontdek of inentingen verplicht zijn en hoe het zit met betalen. In Thailand vind je veel eilanden, zoals Phuket waar je goed kunt duiken. Chiang Mai ligt in het noorden waar je Doi Inthanon National Park vindt met de hoogste berg van het land: The Roof of Thailand. Boek een meerdaagse rondreis van noord naar zuid die je langs alle hoogtepunten brengt. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Thailand.

Welk type reis zoek je?

Speciaal voor jou geselecteerd

ANWB Creditcard
vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!
Shop alles voor je vakantie
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
ANWB Reisverzekering
Nu10%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.
Pechhulp in het buitenland
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Thailand

Op vakantie in Thailand wacht een reis langs prachtige tempels, uitgestrekte rijstvelden en witte bountystranden. Stort je in het bruisende Bangkok, ervaar authentiek Thailand in Chiang Mai en bezoek kleurrijke tempels in Ayutthaya.

Reisvoorbereiding voor Thailand

Op vakantie in Thailand is een visum niet nodig als je maximaal negentig dagen blijft. Blijf je langer, vraag dan een visum aan bij het Thaise consulaat in Amsterdam. Bij aankomst in Thailand vraagt de douane mogelijk om een reisschema of doorreistickets, een vaccinatiebewijs tegen gele koorts en een bewijs van voldoende financiële middelen. Je mag in Thailand alleen autorijden met een internationaal rijbewijs.

Mysterieuze tempels

Een vakantie in Thailand begint in het levendige Bangkok, vol indrukwekkende tempels zoals de imposante Wat Pho, met het grootste Boeddhabeeld ter wereld. Wat Arun is prachtig gelegen aan de rivier. Ook het Koninklijk Paleis met de Wat Phra Kaew mag je niet missen. Ten noorden van Bangkok bezoek je Ayutthaya met zijn talloze oude tempels en paleizen. In Chiang Mai krijg je een indruk van het authentieke Thailand.

Reisaanbod voor Thailand

Rondreizen in Thailand zijn er in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld groepsreizen met een uitgebreid excursieprogramma. Deze vakanties zijn makkelijk uit te breiden met een paar dagen aan een idyllisch strand om na te genieten. Ontdek je liever zelf Thailand? Er zijn diverse privéreizen inclusief chauffeur en bijzondere accommodaties. Avontuurlijke gezinnen kiezen voor een rondreis met een fijne combinatie van spannende jungles en paradijselijke stranden.