Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Seychellen

Op vakantie op de Seychellen geniet je van paradijselijke stranden en een turkooisblauwe zee. Zet je snorkelmasker op en bewonder de adembenemende onderwaterwereld.

Reisvoorbereiding Seychellen

Voor een vakantie op de Seychellen is naast een geldig paspoort ook een toeristenvisum verplicht. Dit schaf je bij aankomst aan en geldt maximaal dertig dagen. Verder moet je een doorreis- of retourticket kunnen tonen. Reis je vanuit een land waar gele koorts heerst, dan vraagt de douane om een vaccinatiebewijs. De beste reistijd voor de Seychellen zijn de maanden maart, april, oktober en november.

Ideaal voor eilandhoppen

Een vakantie op de Seychellen is ideaal om te eilandhoppen. Op Praslin bezoek je natuurgebied Vallée de Mai waar de palmsoort Coco de Mer groeit, met de grootste plantenzaden ter wereld. La Digue is een echt fietseiland met verschillende idyllische stranden, zoals Anse Source D’Argent. Op het grootste eiland Mahé bezoek je de charmante hoofdstad Victoria en zijn volop mogelijkheden om te duiken en snorkelen, zoals bij St. Anne Marine Park.

Reisaanbod voor de Seychellen

Je ontdekt de Seychellen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens een rondreis, met een mooie combinatie van natuur, cultuur en watersporten. De Seychellen bestaan uit zo'n 115 eilanden, dus er is keus genoeg voor een fraaie rondreis. Een andere optie is een avontuurlijke vakantie in Kenia en Tanzania die je afsluit met een paar dagen uitblazen op een van de prachtige stranden van de Seychellen.

Beste reistijd voor de Seychellen

Beste reistijd voor de Seychellen

Het tropische klimaat op de Seychellen wordt bepaald door de moessons. Lees hier wat de beste reistijd is voor jouw vakantie naar de Seychellen.
Rondreis op de Seychellen

Rondreis op de Seychellen

Een rondreis op de Seychellen neemt je mee naar idyllische stranden met paradijselijke vergezichten. Maar deze eilandengroep heeft nog veel meer te bieden.
Visum aanvragen voor Seychellen

Visum aanvragen voor Seychellen

Een visum aanvragen kost vaak veel tijd. Laat de afhandeling van je Seychellen visumaanvraag via de ANWB winkels lopen in samenwerking met de VisumCentrale.

Speciaal voor jou geselecteerd

ANWB Creditcard
vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop alles voor je vakantie
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
ANWB Reisverzekering
Nu15%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.
Pechhulp in het buitenland
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.