Naar artikel

Op avontuur met de camper of caravan

Met een begeleide groeps-kampeerrondreis ben je gegarandeerd van een heerlijke vakantie.

Bekijk kampeerreizen 

ANWB-reisbegeleiders kampeerreizen

Vertrouwd op reis met ANWB

Ons team van reisbegeleiders staat voor je klaar om jou een onvergetelijke kampeervakantie te bezorgen. Met hun enthousiasme zorgen zij voor een memorabele ervaring, in landen ver weg en dichtbij. Onze deelnemers zijn lovend over hen! 

Wij maken onderscheid tussen toeristische en technische begeleiders: 

  • Onze toeristische begeleiding helpt je tijdens de reis en informeert je over de activiteiten en de excursies die onderdeel zijn van de reis. Zij regelen ook alles op de campings. Als je op eigen gelegenheid uitstapjes wilt ondernemen, geven zij tips voor bezienswaardigheden. Tijdens alle excursies krijgen ze ondersteuning van een lokale gids. Als problemen niet ter plaatse op te lossen zijn, staat de reisbegeleiding in contact met de ANWB Alarmcentrale. 
  • Onze technische begeleiding voorziet je van raad en daad bij het verhelpen van mankementen aan de auto, caravan, camper, fiets, etc. en het voorkomen van technische problemen. Daarnaast vormen zij samen met de toeristische reisbegeleiding een team tijdens o.a. de excursies.

Onze groepscamperrondreizen en groeps(fiets)kampeerrondreizen worden begeleid door zowel een toeristisch als een technisch reisbegeleiderspaar*. Bij onze groepscampingrondreizen gaat één reisbegeleiderspaar mee (toeristisch of technisch). 

* uitzondering is de groepskampeerrondreis naar IJsland, daar gaat een technisch of een toeristisch paar mee.
 

Reisbegeleiders in beeld

Liduin en Harry Driesen

Wat is het fijn om een groep deelnemers mee te nemen op een mooie reis en na afloop met elkaar te kunnen zeggen: "Wat was het gezellig en indrukwekkend!". Ons doel is dat je thuis komt met een koffer vol fijne herinneringen.

Jeanne en Jacques de Bruin

Wij begeleiden al jaren met veel plezier kampeerreizen van ANWB. Wij vinden het erg leuk om met een groep actieve kampeerders op pad te gaan. Natuur trekt voornamelijk onze belangstelling, maar ook cultuur mag zeker niet ontbreken.

Richo en Corrie Severs

Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en cultuur en natuur in een nieuwe omgeving te beleven. Bij technische mankementen gooit hij zijn improvisatievermogen in de strijd om deelnemers een goede vakantie te bezorgen.

Lodewijk en Ria vertellen

Wat willen zij het eerste laten zien?

Ontmoet de ANWB reisleiders 

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.