Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Deze beelden zijn alleen voor online gebruik en voor de businessline Reizen
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Mechelen - Hotel Novotel Mechelen

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Op stedentrip naar Vlaanderen? Denk dan eens aan kunststad Mechelen. Aan de sfeervolle Grote Markt heerst volop ambiance in de cafés en restaurants. Vanaf de 97 meter hoge skywalk op de Sint-Romboutskathedraal - hét symbool van de stad - kijk je uit over de verre omgeving. 
  • indrukwekkende historische monumenten en musea
  • modern ingericht hotel op loopafstand van het centrum
  • culinair genieten met Mechelse specialiteiten

Jouw reis

De gunstige ligging en het toegankelijke en compacte stadscentrum maken Mechelen tot een ideale bestemming voor een stedentrip. 

Mechelen een een gemoedelijke stad, waar je heerlijk kunt eten en drinken in de gezellige cafés en restaurants. Slenter over de beroemde Grote Markt met de bijzondere gevel van het Stadhuis en langs de oude handelspanden en vroegere scheepswerven aan de rivier de Dijle. Of geef je benen een pauze en beleef Mechelen vanaf het water.

Wist je dat Mechelen bijna net zo veel musea en monumenten telt als Museumstad Brugge? Een van de meest indrukwekkende musea is ongetwijfeld oorlogsmuseum Kazerne Dossin, gebouwd in en naast de plek van waar daadwerkelijk mensen naar Auschwitz werden gedeporteerd.

Mechelen mag met recht een historische stad worden genoemd, met als letterlijk hoogtepunt de middeleeuwse Sint-Romboutskathedraal. In een sportieve bui? Beklim dan de 500 treden van de kerktoren en trakteer jezelf op een schitterend uitzicht over de stad. Op een heldere dag kun je zelfs Antwerpen en Brussel zien liggen! Deze kathedraal staat al jaren, samen met het Groot Begijnhof, op de Unesco-werelderfgoedlijst.  

Proost met een pintje lokaal gebrouwen Gouden Carolus-bier op een heerlijk weekendje weg in mooi Mechelen!

Je verblijft in...
Novotel Mechelen is een modern ingericht hotel, nagenoeg direct gelegen aan wat de lokalen hét gezelligste plein van Mechelen noemen: de Vismarkt. Een zeer comfortabel viersterrenhotel met mooie kamers, maar als grootste troef toch wel de ligging, temidden van alle staminekes, winkels en terrassen!
 
Je verblijft op op basis van logies en ontbijt.  

Verlengen
Dit arrangement kan helaas niet verlengd worden.

Ledenvoordeel 
Onderstaande ledenvoordelen gelden voor boekingen gemaakt vanaf 1 februari 2024.