Wintersport Noorwegen

Een echte skivakantie beleef je in Noorwegen! Zes maanden per jaar is Noorwegen een ideale bestemming voor een skivakantie want er zijn hier perfecte sneeuwcondities. Het Hemsedal in Noorwegen is veruit het meest populair als skivakantie bestemming. Je vindt hier spectaculaire afdalingen maar ook beginnende skiërs en snowboarders kunnen hier terecht.

Op wintersport in Noorwegen

Noorwegen heeft in de winter maar een paar uur daglicht. Toch kan je de hele dag en zelfs 's avonds skiën want vele pistes zijn verlicht. Tijdens je skivakantie in Noorwegen kan je meedoen aan allerlei leuke winterse activiteiten. Wat dacht je van bobsleeën, ijsvissen of een hondensledetocht door witte bossen en over bevroren meren? Natuurlijk biedt Noorwegen ook vele langlaufloipes door de sprookjesachtig mooie winterse landschappen. Hier kijk je je ogen uit!

Populaire wintersportplaatsen in Noorwegen

Behalve in het Hemsedal zijn er ook diverse andere plaatsen waar je een heerlijke skivakantie beleeft zoals Hafjell en Oppdal. Echt hele drukke skigebieden vind je niet in Noorwegen, een wachtrij bij de skilift is bijna uitgesloten.

Sneeuwhoogtes Noorwegen

 

Je wintersport Noorwegen boeken 

Bij onze reisorganisaties Pharos Reizen vind je hotels en appartementen in onder meer Skeikampen en Hemsedal. Gaan de kinderen mee op skivakantie? Pharos Reizen biedt accommodaties waar vaak allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een trollenavond of een fakkeltocht! 

Zoek je skivakantie in Noorwegen

Speciaal voor jou geselecteerd