Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Bedankt voor jullie veerkracht, creativiteit en buitengewone inzet!

...en hopelijk tot snel

Wat staan we te trappelen om op vakantie te gaan en nieuwe herinneringen met elkaar te maken. Ook camping-eigenaren, hotelmedewerkers, terraspersoneel en reisleiders kunnen niet wachten. Met deze video wil ANWB hen bedanken voor hun veerkracht en geduld. Want wat je bestemming ook mag zijn deze zomer, zij zijn er klaar voor!

Gastvrij, gedreven, flexibel en een enorme liefde voor het vak. Het zit in het DNA van iedereen die in de cultuur-, horeca-, vrijetijds- en reissector werkt. Die eigenschappen komen van pas als de wind tegenzit. Maar ook als er voorzichtig weer mogelijkheden zijn. Sanitair op campings kreeg een make-over, hotels verhuurden kamers aan thuiswerkers en de horeca tilde take-away naar een nieuw niveau. En vele attractieparken, dierentuinen, musea en theaters deden mee aan fieldlabs en testen voor toegang, zodat we er met elkaar weer veilig op uit kunnen.

Wat een veerkracht, creativiteit en buitengewone inzet. Wij bewonderen dat en daarom willen we hen met deze video een hart onder de riem steken en zeggen: Bedankt! 

Zij zijn er klaar voor, jij ook?  

Gelukkig mogen wij er weer stapsgewijs op uit. En ook al zijn zij diep getroffen, er wordt vol overgave gewerkt aan een mooie nieuwe start. Mogen ze je weer verwennen met een heerlijk diner? Een onvergetelijk dagje uit bezorgen? Of zorgen dat jij weer mooie vakantie herinneringen maakt? Als de wereld van het slot gaat, zullen zij je weer warm en veilig ontvangen. Want wat je bestemming ook mag zijn en met wie je ook eropuit gaat, zij zijn er klaar voor, jij ook?  

Geniet van de video en hopelijk tot snel!