Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Kazachstan

Start hier met de reisvoorbereiding voor je vakantie naar Kazachstan. Lees meer over welke reisdocumenten je nodig hebt en de praktische info ter plaatse. Ontdek de belangrijke bezienswaardigheden, zoals de vijfduizend rotstekeningen uit de Bronstijd en IJzertijd in Tamgaly. Of het Panfilov Park in Alma-Ata waar je de kleurrijke en volledig houten Zenkov-kathedraal bezoekt. Ga voor een rondreis langs de hoogtepunten van dit Centraal-Aziatische land. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Kazachstan.

De mooiste bezienswaardigheden van Kazachstan 
Wandel door de Valley of Castles in het Charyn Canyon Nationaal Park en bekijk de schitterende sterrenhemel op de Assy-hoogvlakte.
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Welk type reis zoek je?

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Kazachstan

Het multiculturele Kazachstan heeft steden waar verschillende culturen samenkomen en een veelzijdige natuur. Tijdens je vakantie in Kazachstan ontdek je de Aziatische 'Grand Canyon' en grote meren met een bijzonder uitzicht.

Voorbereidingen voor je vakantie

Voordat je vakantie in Kazachstan kan beginnen, moet je een paar voorbereidingen treffen. Zo is het aan te raden om een Hepatitis A- en DTP-vaccinatie te nemen. Een geldig visum is ook nodig, dus vraag deze aan bij de ambassade van Kazachstan in Den Haag. Wil je autorijden tijdens je vakantie? Houd er dan rekening mee dat veel van de wegen in Kazachstan slecht onderhouden zijn.

De mooiste bezienswaardigheden in Kazachstan

Bezoek tijdens je vakantie de hoofdstad van Kazachstan: Alma-Ata. Bewonder hier de Russisch-orthodoxe kathedraal Zenkov of bezoek het Central State Museum of Kazakhstan waar de geschiedenis van het land te ontdekken is. Ook de natuur van Kazachstan is het ontdekken waard, van de rode rotsformaties in nationaal park Charyn tot de dode bomen die uit het blauwe water van het Kaindymeer steken.

Verken Kazachstan op jouw manier

Er zijn verschillende manieren om een vakantie in Kazachstan in te vullen. Boek een wandelvakantie om de mooiste wandelroutes van het land te ontdekken. Wil je tijdens een rondreis de verschillende aspecten van het land ontdekken, van de historische steden tot de ongerepte natuur? Boek dan een groepsreis door Kazachstan.