Naar artikel

Op avontuur met de camper of caravan

Met een begeleide groeps-kampeerrondreis ben je gegarandeerd van een heerlijke vakantie.

Bekijk Kampeerreizen 

Kampeerreizen van de ANWB

Met een begeleide kampeerrondreis ben je gegarandeerd van een heerlijke vakantie. De routes zijn al eens gereden, de campings geselecteerd op kwaliteit en geboekt en de excursies met zorg uitgekozen. Reis met je eigen vertrouwde caravan of camper in groepsverband, met voldoende vrijheid om zelf alles te ontdekken. Onze deskundige reisbegeleiders reizen met je mee en zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Zo kun jij zorgeloos genieten van een kampeerrondreis binnen Europa en daarbuiten.

De kampeerrondreizen worden begeleid door toeristische en technische reisbegeleiding, en de camping- en camperreizen door een reisbegeleidingspaar, zodat je zorgeloos op reis kunt. Zo blijft er voor jou meer tijd over om te genieten.

Ontdek Europa met je eigen camper of caravan

6x groepskampeerrondreizen vol natuur in Noord-Europa 
Maak een fjordcruise door het diepblauwe Geirangerfjord in Noorwegen, een jeeptocht over de dikke ijsmassa op IJsland of ontdek fietsend de Cold Caribbean in Denemarken.
10x leuke groepskampeerrondreizen in Midden-Europa 
Ontdek de witte zandstranden op het Deense Bornholm en bewonder het beroemde eiland Mont Saint-Michel met de indrukwekkende abdij in Frankrijk.
7x mooie groepskampeerrondreizen in Zuid-Europa 
Ga eilandhoppen van Corsica naar Sardinië, bekijk de negentig watervallen in Nationaal Park Plitvicemeren in Kroatië en wandel dagenlang door Rome.

Op kampeervakantie met de reislabels van ANWB

ANWB Camping 

Op zoek naar de perfecte camping voor je vakantie? Op anwbcamping.nl vind je meer dan 8.700 Europese campings en boek je direct jouw favoriet.

Travelhome 

Travelhome is dé specialist voor wereldwijde camperreizen. Beleef op eigen tempo en in alle vrijheid de mooiste ervaringen met je eigen huis op wielen.

Camperreizen 

Camperreizen bieden ultieme vrijheid. Je kunt overal naartoe en neemt je eigen onderkomen mee. Bekijk onze afwisselende en unieke camperreizen binnen en buiten Europa.

Inspiratie nodig?

ANWB-reisbegeleiders kampeerreizen 
Ons team van reisbegeleiders staat voor je klaar om jou een onvergetelijke kampeervakantie te bezorgen. Met hun enthousiasme zorgen zij voor een memorabele ervaring, in landen ver weg en dichtbij.
6x wereldse camperreizen 
Bewonder de oranje Namibwoestijn tijdens de ‘Grote Kalahari-ronde’ in zuidelijk Afrika en de beroemde blauwe Niagara Falls in Oost-Canada.
7x bijzondere groepsfietskampeerrondreizen in Europa 
Ontdek al fietsend de witte krijtrotsen van Møns Klint in Denemarken, historische steden en een kleurrijk eiland in een Italiaans meer.
13x de mooiste groepskampeerrondreizen van Europa 
Kampeer in de tuin van Kasteel van Martragny in Normandië, bewonder het IJslandse natuurgeweld en verken het mythische en gastvrije Griekenland.
6x een afwisselende groepscampingrondreis in Europa 
Maak in Noorwegen een spectaculaire treinrit over het steile spoor Flåmsbana en bewonder in Kroatië de ruim negentig watervallen in Nationaal Park Plitvicemeren.

Handig voor je kampeervakantie

Boek je vakantie nu met de zekerheid van de ANWB 
Ga onbezorgd en met plezier op vakantie! Wij bieden je onze geldteruggarantie wanneer je reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan en in geval van nood kun je terecht bij de ANWB Alarmcentrale.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.