Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Alles voor je vakantie naar Belize

Belize is dan wel een van de kleinste landen van Zuid-Amerika, het land biedt wel talloze mogelijkheden. De paradijselijke stranden aan een helderblauwe zee, de groene natuur en de Mayatempels zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Goed voorbereid op reis naar Belize

In Belize komen diverse ziektes voor die worden overgebracht door muggen. Neem daarom een goed muggenwerend middel met DEET en een klamboe mee. Vergeet ook niet een vaccinatie tegen rabiës te halen, zodat je met een gerust hart door het oerwoud vol exotische dieren trekt. Let goed op met het drinken van water en melk, en eet alleen gekookte groenten en fruit in een schil. Neem een universele wereldstekker mee op vakantie naar Belize.

De hoogtepunten van Belize

Tijdens een vakantie in Belize bezoek je de Mayasite Caracol. De grootste piramide van dit bouwwerk is 43 meter hoog. Ontdek de heilige plek met resten van menselijke offers in het reservaat Tapir Mountain om nog meer over de Maya’s te leren. Rust heerlijk uit op het prachtige strand van Placencia.

Ontdek alle reizen door Belize

Belize is zeer geschikt voor een duikreis en je vindt hier diverse duikscholen waar je je brevet kunt halen. Ervaren duikers bezoeken The Great Blue Hole. Er leven 350 soorten vissen en prachtige koraalriffen. Of maak een avontuurlijke reis met de auto tijdens een fly-drive door de natuur in het groene Toledo District en de eilanden vol mangrovebossen.