Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Alles voor je vakantie naar Belize

Belize is dan wel een van de kleinste landen van Zuid-Amerika, het land biedt wel talloze mogelijkheden. De paradijselijke stranden aan een helderblauwe zee, de groene natuur en de Mayatempels zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Goed voorbereid op reis naar Belize

In Belize komen diverse ziektes voor die worden overgebracht door muggen. Neem daarom een goed muggenwerend middel met DEET en een klamboe mee. Vergeet ook niet een vaccinatie tegen rabiës te halen, zodat je met een gerust hart door het oerwoud vol exotische dieren trekt. Let goed op met het drinken van water en melk, en eet alleen gekookte groenten en fruit in een schil. Neem een universele wereldstekker mee op vakantie naar Belize.

De hoogtepunten van Belize

Tijdens een vakantie in Belize bezoek je de Mayasite Caracol. De grootste piramide van dit bouwwerk is 43 meter hoog. Ontdek de heilige plek met resten van menselijke offers in het reservaat Tapir Mountain om nog meer over de Maya’s te leren. Rust heerlijk uit op het prachtige strand van Placencia.

Ontdek alle reizen door Belize

Belize is zeer geschikt voor een duikreis en je vindt hier diverse duikscholen waar je je brevet kunt halen. Ervaren duikers bezoeken The Great Blue Hole. Er leven 350 soorten vissen en prachtige koraalriffen. Of maak een avontuurlijke reis met de auto tijdens een fly-drive door de natuur in het groene Toledo District en de eilanden vol mangrovebossen.

Speciaal voor jou geselecteerd

ANWB Creditcard
vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop alles voor je vakantie
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
ANWB Reisverzekering
Nu15%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.
Pechhulp in het buitenland
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.