ANWB & Partners

ANWB & Partners

Partner worden van de ANWB?

Zoek je samenwerking met de ANWB op het gebied van Vakantie en Vrije-tijd, Mobiliteit of Verkeersveiligheid? Als jouw bedrijf over producten en diensten beschikt die aansluiten op de behoeften van de 4,8 miljoen ANWB-leden, zijn wij altijd geïnteresseerd. Voor informatie over partnerships of adverteren in één van onze mediakanalen, neem contact met ons op via onze media adviseurs.

Magazines

Kampioen
De Kampioen is misschien wel het bekendste ledenmagazine van Nederland. Tien keer per jaar lezen 5 miljoen mensen dit blad met interessante artikelen, acties en aanbiedingen. Wil je je merk onder de aandacht brengen? De Kampioen kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie over Kampioen

KampeerKampioen
KampeerKampioen is het grootste en meest spraakmakende kampeertijdschrift van Europa. Het magazine verschijnt elf keer per jaar en is meer dan 100 pagina's dik met boeiende verhalen, reportages en natuurlijk prachtige kleurenfotografie. De redactie test en kijkt kritisch naar de praktische kanten van vakantie vieren met caravan, tent, vouwwagen en camper.

Meer informatie over KampeerKampioen

Specials

Special ANWB Automagazine

ANWB Kampioen Onderweg wordt ANWB Automagazine! Niet alleen de naam maar ook de oplage van de printspecial verandert. ANWB Automagazine wordt meegestuurd met Kampioen 10/11 (verschijnt vanaf 5 oktober 2021). De geadresseerden zijn 845.000 ANWB-leden met interesse in auto’s.

Meer informatie over ANWB Automagazine

Special Kampioen E-bike

Met veel informatie over nieuwe modellen, tests en onderhoud, kopen of leasen, veiligheid en e-bike-trends is de Kampioen E-bike special onmisbaar voor iedereen die overweegt een e-bike aan te schaffen of er al eentje heeft.

Meer informatie over Kampioen E-bike

Tarieven 2021

Bekijk onze tarieven voor 2021
 

Verschijningsdata 2021

Overzicht van verschijningsdata in 2021

Cases

We zijn continu op zoek naar partners die passen binnen onze domeinen Mobiliteit, Verkeersveiligheid, Vrije tijd en Vakantie. De bedrijven waarmee de ANWB samenwerkt kunnen naast de samenwerking met een betrouwbaar merk ook rekenen op een groot bereik.  

Samenwerking ANWB en Squla

 

Algemene advertentievoorwaarden