ANWB & Partners

ANWB & Partners

Partner worden van de ANWB?

Zoek je samenwerking met de ANWB op het gebied van Vakantie en Vrije-tijd, Mobiliteit of Verkeersveiligheid? Als jouw bedrijf over producten en diensten beschikt die aansluiten op de behoeften van de 4,5 miljoen ANWB-leden, zijn wij altijd geïnteresseerd. Voor informatie over partnerships of adverteren in één van onze mediakanalen, neem contact met ons op via onze media adviseurs.

Magazines

Kampioen
De Kampioen is misschien wel het bekendste ledenmagazine van Nederland. Tien keer per jaar lezen 5 miljoen mensen dit blad met interessante artikelen, acties en aanbiedingen. Wil je je merk onder de aandacht brengen? De Kampioen kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie over Kampioen

Kampeer & Caravan Kampioen
KCK is het grootste en meest spraakmakende kampeertijdschrift van Europa. Elf keer per jaar is de KCK meer dan 100 pagina's dik met boeiende verhalen, reportages en natuurlijk prachtige kleurenfotografie. De redactie test en kijkt kritisch naar de praktische kanten van vakantie vieren met caravan, tent, vouwwagen en camper.

Meer informatie over Kampeer & Caravan Kampioen

Special Kampioen Erop uit Lente
De Special Kampioen Erop uit Lente inspireert om lekker naar buiten te gaan, te wandelen of te fietsen. Het magazine bevat tips voor de leukste uitjes in Nederland en net over de grens.

Informatie over verschijningsdata en tarieven volgt binnenkort.

Special Kampioen Go Camping I
Dit magazine is deskundig op het gebied van kamperen in luxe. De uitstraling is stijlvol, inspirerend en enthousiasmerend. Het laat de lezers kennismaken met kampeerproducten en -diensten van de ANWB, zoals campinggidsen, de kampeerkaart CKE, het campingreserveringssysteem.

Informatie over verschijningsdata en tarieven volgt binnenkort.

Special Kampioen Onderweg

Onderweg helpt de hedendaagse automobilist bij het maken van lastige keuzen. De special biedt informatie over auto's in de brede zin van het woord. Onderwerpen als elektrische auto’s, nieuwe veiligheidssystemen, mobiliteit in de toekomst, autotest en occasions komen aan bod.

Informatie over verschijningsdata en tarieven volgt binnenkort.

Tarieven 2021

Bekijk onze tarieven voor 2021
 

Verschijningsdata 2021

Overzicht van verschijningsdata in 2021

Cases

We zijn continu op zoek naar partners die passen binnen onze domeinen Mobiliteit, Verkeersveiligheid, Vrije tijd en Vakantie. De bedrijven waarmee de ANWB samenwerkt kunnen naast de samenwerking met een betrouwbaar merk ook rekenen op een groot bereik.  

Samenwerking ANWB en Squla

 

Algemene advertentievoorwaarden