Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB & Partners

Partner worden van de ANWB?

Zoek je samenwerking met de ANWB op het gebied van Vakantie en Vrije-tijd, Mobiliteit of Verkeersveiligheid? Als jouw bedrijf over producten en diensten beschikt die aansluiten op de behoeften van de 5 miljoen ANWB-leden, zijn wij altijd geïnteresseerd. Voor informatie over partnerships of adverteren in één van onze mediakanalen, neem contact met ons op via partnerships@anwb.nl

Magazines

Ontdek de vernieuwde Kampioen

Voortaan verschijnt het grootste tijdschrift van Nederland 4 keer per jaar. Op 92 verfrissend nieuw vormgegeven pagina’s biedt Kampioen z’n 4,5 miljoen lezers een keur aan inspiratie om eropuit te gaan, Nederland te ontdekken en heerlijk vakantie te vieren. In een energieke, aanstekelijke formule worden ideeën, oplossingen, wetenswaardigheden en prachtige fotografie tot een swingende must-read aaneengesmeed.

Meer informatie over Kampioen

KampeerKampioen

KampeerKampioen is het grootste en meest spraakmakende kampeertijdschrift van Europa. Het magazine verschijnt elf keer per jaar en is meer dan 100 pagina's dik met boeiende verhalen, reportages en natuurlijk prachtige kleurenfotografie. De redactie test en kijkt kritisch naar de praktische kanten van vakantie vieren met caravan, tent, vouwwagen en camper.

Meer informatie over KampeerKampioen

Tarieven 2024

Bekijk onze tarieven van 2024

Verschijningsdata 2024

Overzicht van verschijningsdata in 2024