ANWB & Partners

ANWB & Partners

Partner worden van de ANWB?

Zoek je samenwerking met de ANWB op het gebied van Vakantie en Vrije-tijd, Mobiliteit of Verkeersveiligheid? Als jouw bedrijf over producten en diensten beschikt die aansluiten op de behoeften van de 4,8 miljoen ANWB-leden, zijn wij altijd geïnteresseerd. Voor informatie over partnerships of adverteren in één van onze mediakanalen, neem contact met ons op via partnerships@anwb.nl

Magazines

Kampioen
De Kampioen is misschien wel het bekendste ledenmagazine van Nederland. Tien keer per jaar lezen 5 miljoen mensen dit blad met interessante artikelen, acties en aanbiedingen. Wil je je merk onder de aandacht brengen? De Kampioen kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

Meer informatie over Kampioen

KampeerKampioen
KampeerKampioen is het grootste en meest spraakmakende kampeertijdschrift van Europa. Het magazine verschijnt elf keer per jaar en is meer dan 100 pagina's dik met boeiende verhalen, reportages en natuurlijk prachtige kleurenfotografie. De redactie test en kijkt kritisch naar de praktische kanten van vakantie vieren met caravan, tent, vouwwagen en camper.

Meer informatie over KampeerKampioen

Tarieven 2022

Bekijk onze tarieven voor 2022
 

Verschijningsdata 2022

Overzicht van verschijningsdata in 2022

Cases

We zijn continu op zoek naar partners die passen binnen onze domeinen Mobiliteit, Verkeersveiligheid, Vrije tijd en Vakantie. De bedrijven waarmee de ANWB samenwerkt kunnen naast de samenwerking met een betrouwbaar merk ook rekenen op een groot bereik.  

Samenwerking ANWB en Squla

 

Algemene advertentievoorwaarden