ANWB Fonds

ANWB Fonds

De winnaars zijn bekend. Bekijk welke initiatieven hebben gewonnen. Op dit moment is het niet mogelijk een aanvraag in te dienen. Houd deze site in de gaten voor meer informatie over 2019.

ANWB Fonds: De winnende initiatieven

Nederland telt veel verenigingen en organisaties die zich inzetten voor de maatschappij. Met het ANWB Fonds steunen wij die initiatieven. In het kader van het 135-jarig jubileum van de ANWB konden verenigingen en organisaties zich aanmelden voor een éénmalige bijdrage uit het ANWB Fonds. Uit alle ingezonden projecten werden er 55 genomineerd, verspreid over het land. Het was daarna aan de ANWB-leden om te bepalen welke initiatieven een financiële bijdrage verdienden. De winnaars zijn nu bekend. 

Op dit moment is het niet mogelijk een aanvraag in te dienen.
Houd deze site in de gaten voor meer informatie over 2019.

Dorpspont Sluiskil

Dankzij een bijdrage van het ANWB Fonds kan de pont in Sluiskil in de vaart worden gehouden. Hierdoor hoeven de 45.000 passagiers die er jaarlijks mee worden vervoerd niet over de levensgevaarlijke brug een paar kilometer verderop.

De pont is een mini-wereld
 

De winnaars per provincie

Neem contact met ons op

Mail ons via dit contactformulier als je op de mailinglijst geplaatst wilt worden voor meer informatie over 2019.

ANWB helpt Nederland op weg

Bewegingsvrijheid voor jong en oud

Wij zetten ons er voor in om dát mogelijk te maken. Een leven lang mobiel, op een zo veilig en duurzaam mogelijke manier. Ook als het even tegenzit.

Blijf op de hoogte

van onze maatschappelijke projecten
  • Voer je e-mailadres in
  • Selecteer 'Informatie en Service'
  • Kies 'Maatschappelijke activiteiten'