ANWB Fonds

ANWB Fonds

De aanmeldingstermijn van maatschappelijke projecten is nu gesloten. Vanaf 5 juli kunnen ANWB-leden stemmen op de genomineerde projecten.

ANWB Fonds

Nederland telt veel verenigingen en organisaties die zich inzetten voor de maatschappij. Met het ANWB Fonds geven we die initiatieven een steuntje in de rug door een financiële bijdrage te geven.

Bekendmaking nominaties

Het is niet meer mogelijk je maatschappelijke project aan te melden. Dat kon tot 15 mei. Aanvragers hebben inmiddels bericht ontvangen of hun project genomineerd is voor de stemronde (vanaf 5 juli door ANWB-leden).

Het ANWB Fonds is er voor iedereen die een initiatief of project wil starten op één van de themagebieden van de ANWB.
Het ANWB Fonds helpt met € 135.000,- lokale initiatieven in het hele land. Deze lokale initiatieven kunnen projecten zijn die de verkeersveiligheid vergroten, de mobiliteit verbeteren voor groepen mensen die noodgedwongen minder mobiel zijn, of projecten die duurzame mobiliteit bevorderen. Daarnaast helpen we projecten op het gebied van vrije tijd tot realisatie te komen. De hoogte van het bedrag waarmee het ANWB Fonds een project helpt, varieert van € 1.000,- tot € 10.000,-. Uiteindelijk bepalen de leden van de ANWB waar de bijdragen naartoe gaan door middel van een stemronde.