10 tips voor een warme zomerse dag

Met het mooie, warme weer in aantocht wil je liever niet binnen blijven zitten. Met deze uitjes geniet je optimaal van het zonnetje.

Botanische Tuinen Utrecht

Op Fort Hoofddijk liggen de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht. Deze tuinen voor de wetenschap zijn open voor publiek. Je vindt er ondermeer de grootste rotstuin van Europa. Maar in de zomer is vooral de evolutietuin vol bloeiers een trekker!

Bestel tickets met korting

Nationale Park De Hoge Veluwe

In dit Nationale Park kan je uren lopen of fietsen. Neem je eigen fiets mee of pak een gratis Witte Fiets. Dit natuurgebied is zo gevarieerd, dat het schreewt om ontdekt te worden. Het park is ook nog eens leefgebied van herten, zwijnen. reeën en andere dieren.

Bestel tickets met korting

Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven; van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot verdwalen in het wilgendoolhof. De avonturenboerderij is niet alleen een leuk uitje, maar ook heel leerzaam.

Bestel tickets met voordeel

Openluchtvoorstelling Mammoet

Mammoet is een bijzondere openluchtvoorstelling midden in de natuur dat bij zonsondergang plaats vindt. Betoverende muziek en fabelachtige kostuums maken onderdeel uit van dit spektakel over idealen, moed en opoffering.

Bestel tickets en ontvang een gratis drankje en programmaboek

GeoFort

Speuren, klauteren en spelen doe je in GeoFort. In dit Science Centre draait alles om de wereld. Ga het experiment aan met oude en moderne geo-technieken.

Bestel tickets met korting

Speelland Beekse Bergen

Wat is er lekkerder dan te spatteren in het water als het weer het toelaat! In Speelland Beekse Bergen heb je speelplezier én waterpret in één! Het is onmogelijk om je hier te vervelen. Ouders kunnen hier bijkomen op het terras of het strand.

Bestel tickets met korting

Aqua Mexicana

Een ander heerlijk waterpark is Aqua Mexicana. Met slingerende glijbanen, een bubbelbad en buitenstrand kan je hier lekker afkoelen. Als je uitgespatterd bent, kan je ook nog een bezoekje brengen aan Attractiepark Slagharen, waar Aqua Mexicana onderdeel van is.

Bestel tickets met korting

Klimbossen

Heb jij geen last van hoogtevrees? Slinger dan van liaan naar liaan, als een echte Tarzan of Jane. Klim en klauter over een parcours door de bomen.

Bestel tickets met korting

Vechtdal Fietsvierdaagse

Van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 september vier je een minivakantie in eigen land tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. De mix van mooie routes, schitterende natuur, een vleugje cultuur en natuur het mooie weer, maken dit fietsevenement tot een succes.

Bestel tickets met korting

Kasteelpark Born

Geniet van de natuur terwijl je loopt langs de kamelen, uilen, zilvervossen, neusberen of apen. In de grachten zwemmen trompetzwanen die iedere bezoeker begroeten.

Bestel tickets met korting

Ook leuk: