Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nederlands Zuivelmuseum

€ 1,- korting

Ontdek de wereld van melk in het Zuivelmuseum bij Erve IJzerman in Wapenveld. In de boerderij zie je nog een ouderwetse stal bedstee en rosmolen.

Zuivelmuseum: een loeigoed uitje!

Ontdek de wereld van melk in het Zuivelmuseum bij Erve IJzerman in Wapenveld. In de boerderij zie je nog een ouderwetse stal bedstee en rosmolen. Je ontdekt en leert alles over melk. Het onderwerp ‘zuivel’ wordt in de breedste zin uitgelicht. Dat maakt het extra leuk en leerzaam!

Je gaat naar huis met nieuwe kennis over de historie van melk én de actuele ontwikkelingen rondom zuivel. De schitterende locatie maakt de beleving compleet: boerderij Erve IJzerman is van oudsher een melkveebedrijf waar op een zeer traditionele wijze werd geboerd door de laatste eigenaren: de familie IJzerman. Voor kinderen is er veel te beleven. Spelletjes op het erf, een eigen speelhoek in het gezellige museum café en een spannende speurtocht door de boerderij. Iedere schoolvakantie probeert het Zuivelmuseum nieuwe activiteiten te organiseren voor de kinderen. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar en museumkaarthouders hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Er is wifi aanwezig in het museum.
  • Het Nederlands Zuivelmuseum is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Lees meer informatie op de website van het Nederlands Zuivelmuseum
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij het Nederlands Zuivelmuseum.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.