Naar artikel

Attractiepark de Waarbeek

€ 1,- korting

All-inclusive genieten in Twente: onbeperkt spelen, eten en drinken!

Attractiepark de Waarbeek

Tussen de bossen in Hengelo kun je bij Attractiepark de Waarbeek onbeperkt spelen, eten en drinken. Maak gebruik van de vele attracties zoals de oudste stalen achtbaan van Europa, botsauto’s, zweefmolen, Hully Gully of Swingmill. Maar er zijn ook vele nieuwe attracties toegevoegd waaronder Haunted House Huyze Pelle, achtbaan Rupsje Mae, Rocking Roger en dit seizoen een compleet nieuw dino gebied met familieachtbaan.

All-inclusive genieten

Attractiepark de Waarbeek biedt een unieke all-inclusive formule: zo kun je niet alleen genieten van alle attracties en speeltoestellen, maar ook van onbeperkt belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. Je weet dus van te voren wat je kwijt bent voor de dag en de portemonnee hoeft niet weer getrokken te worden. Wil je toch graag wat extra’s? In de souvenirwinkel wordt er frisdrank, snoep, speelgoed en merchandise van de mascottes verkocht. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en poepzakje.
  • Attractiepark de Waarbeek beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeertickets zijn online of aan de kassa te koop voor €4,95 per stuk.
  • Check de ANWB Routeplanner  om je route naar Attractiepark de Waarbeek te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.