Glamping

Glampingfactor 10!

Zoek je een safaritent onder de olijfboom in Toscane of een mobilhome op een camping met veel gezelligheid in Frankrijk? Ben je misschien meer het type stacaravan op een kleine camping in Spanje? Wat je ook zoekt op gebied van Glamping, bij de ANWB vind je het.

Huren op de camping

Glamping, is dat wat voor ons? Jazeker! Glamping is kamperen, maar dan net even wat luxer. Buiten leven met de luxe van thuis. Je komt aan op de camping en het enige wat je hoeft te doen is je koelkast vullen en de zwemkleding te zoeken. De rest is al geregeld. En de plek? Dat is aan jou. Glamping kan op allerlei soorten campings in verschillende soorten accommodaties.

Een huisje van hout, een stacaravan met lekker terras, een safaritent alsof je in Afrika bent – sommige zelfs mét sanitair –, lodges met de allure van een hotel; het is allemaal Glamping! De huuraccommodaties breiden zich in rap tempo uit in Europa. Van Portugal tot Scandinavië en van Engeland tot Slovenië.

Zoek en boek je glamping camping

Luxe huren op de camping

Tienercampings

Tienercampings

De ideale tienercamping, bestaat ‘ie wel? Wij denken van wel. We hebben 21 campings voor pubers, die aan de eisen van de jongeren voldoen.

Inspiratie

Inspiratie

Op zoek naar een leuke regio, wil je weten waar ‘locals’ van het Gardameer graag naar toe gaan of lekker Glampen in de buurt van een stad?