Naar artikel

ANWB Kampeerkaart CKE tarief

De ANWB Kampeerkaart CKE is al jaren een begrip onder kampeerders. Sinds de jaren ’50 brengt ANWB een kampeerkaart uit. Eerst onder de naam camping carnet, een kaart die je toegang verschafte op campings. Anno nu is de ANWB Kampeerkaart CKE een complete kaart met veel voordeel op het gebied van veiligheid, gemak en plezier.

Sinds 1 januari 2021 is de prijs van de ANWB Kampeerkaart met € 3,- verhoogd. De nieuwe prijs is € 12,95 voor ANWB-leden en € 14,95 voor niet-leden geworden. De kaart is meegegaan met zijn tijd en biedt, naast de aloude functionaliteit van vervangend legitimatiebewijs, veel voordeel. Je krijgt meer dan je van ons gewend bent. Bovendien: de kosten van de kaart heb je al snel terug verdiend.

 • Aantrekkelijk voordeel op campings in binnen- en buitenland 
  Niet alleen in het laagseizoen. Een groot verschil met andere kortingskaarten: deze kaart biedt ook voordeel in het hoogseizoen én op huuraccommodaties.
 • Gratis WA-verzekering
  De dekking geldt voor (letsel)schade voor maximaal 6 personen gedurende het verblijf op de camping, ook in een huuraccommodatie op de camping.
 • Interessantste aanbiedingen en leuke kampeerverhalen
  Je gaat voortaan goed voorbereid op reis, want met de ANWB Kampeerkaart CKE krijg je voordeel op kampeeraccessoires en andere leuke producten en diensten. We sturen je 5 keer per jaar een speciale nieuwsbrief met al het actuele voordeel, mooie aanbiedingen, winacties en inspiratieve onderwerpen over kamperen. Om deze te ontvangen dien je wel ingeschreven te zijn voor de ANWB Informatie & Service nieuwsbrief.
 • Gratis campinggids ter waarde van € 16,50
  Bij jouw abonnement op de ANWB Kampeerkaart CKE hoort een ANWB-gids Erkende Campings. Deze kan je ieder jaar op vertoon van je geldige kampeerkaart ophalen bij een ANWB-winkel bij jou in de buurt. Deze gids kost € 16,50, maar is voor jou als CKE-kaarthouder gratis!

 

Jouw voordeel

Voordeel op campings*

€ 150

Gratis WA-verzekering**

€ 45,-

Interessante aanbiedingen***

€ 31,80

Gratis Campinggids****

€ 16,50

Jouw voordeel op jaarbasis (gemiddeld)

€ 243,30

*Gebaseerd op een gemiddeld voordeel bij een verblijf van 2 weken in het hoogseizoen
**Gebaseerd op gemiddelde prijs WA-verzekering
***Gebaseerd op 2x gebruik aanbieding
****Verkoopprijs ANWB-gids Erkende Campings

Bekijk alvast

De ANWB Kampeerkaart CKE biedt honderden euro’s voordeel. En om je direct van aantrekkelijk voordeel te laten genieten, hebben we alvast wat aanbiedingen voor je geselecteerd.  

Bekijk het huidige voordeel of welke campings korting geven met een ANWB Kampeerkaart CKE

Andere leden bekeken ook

De beste pechhulp, altijd dichtbij
Nu15%korting

De beste pechhulp, altijd dichtbij

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Nu 15% korting op Wegenwacht Nederland Standaard!
ANWB Caravanverzekering
NU5%korting

ANWB Caravanverzekering

Compleet verzekerd met standaard laag eigen risico en 5% korting voor leden.
Doorlopende ANWB Reisverzekering

Doorlopende ANWB Reisverzekering

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.
Shop alles voor op de camping
Shop nu

Shop alles voor op de camping

Van handige koeltas tot comfortabele campingstoel. Shop hier alles voor je kampeervakantie!