Jaaroverzicht

Zoeken

288 nieuwsberichten

 1. Veilig op vakantie met de ANWB Creditcard

  5 mei 2022

  Met de vernieuwde ‘in de pocket’ campagne laat de ANWB zien hoe de creditcard je vakantie een stuk zekerder maakt.

 2. ANWB Kampeerfestival op 14 mei

  5 mei 2022

  Op zaterdag 14 mei is het ANWB Kampeerfestival bij Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze. Op deze dag is er van alles te beleven omtrent kamperen. Mis het niet: vol = vol! Tickets kosten € 5.

 3. Reiswijzer uitgebreid naar 20 landen

  4 mei 2022

  Nu in veel landen de coronamaatregelen zijn versoepeld, neemt de populariteit van een buitenlandse vakantie toe. Reden voor de ANWB om de Reiswijzer weer uit te breiden naar 20 landen, inclusief Nederland. 

 4. Dag van de Fietshelm

  20 april 2022

  Woensdag 20 april was de eerste landelijke Dag van de Fietshelm. Het doel: hersenletsel na een fietsongeluk verminderen. De ANWB haakte aan met diverse acties.

 5. ANWB-kantoor opent deuren voor Girls' Day

  7 april 2022

  Zo’n 20 meiden van groep 7 en 8 van basisschool De Parkiet leren op het ANWB-kantoor meer over programmeren en het werk van de Wegenwacht.

 6. Gastvrijpunten: 2e kopje koffie of thee gratis

  1 april 2022

  Bestellen leden bij een ANWB Gastvrijpunt koffie of thee met taart of een broodje? Dan krijgen ze op vertoon van hun pas een 2e kopje koffie of thee gratis.

 7. ANWB het duurzaamst in mobiliteit en vakantie

  31 maart 2022

  ANWB en ANWB Reizen staan dit jaar in de Sustainable Brand Index, de belangrijkste ranglijst van meest duurzame bedrijven.

 8. Vakantievoorpret op het Kampeerfestival

  17 maart 2022

  Het weekend van 14 mei vindt het ANWB Kampeerweekend plaats. Die zaterdag is het ANWB Kampeerfestival met activiteiten, entertainment en livemuziek.

 9. ANWB aan minister Kaag: lagere brandstofaccijns en btw

  10 maart 2022

  ANWB-bestuursvoorzitter Marga de Jager roept in een brief minister Kaag van Financiën op om de btw op benzine te bevriezen en de accijns te verlagen.

 10. Nieuw: Streetwise de verkeersgame

  10 maart 2022

  De gratis app ‘Streetwise de verkeersgame’ is te downloaden voor Apple en Android. Deze app is een aanvulling op de praktijklessen van ANWB Streetwise.