Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Disney FROZEN

Nu tijdelijk speciaal voordeel op groepstickets of gratis parkeren

De musical Disney FROZEN is vanaf 31 mei te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Spectaculaire scènes, wondermooie landschappen en verbluffende kostuums! Bezoek deze nieuwe musical met uniek ledenvoordeel voor families en groepen óf met gratis parkeren.

Disney FROZEN

Stap een magische, witte wereld binnen. Waar de eeuwige winter regeert, waar de ware liefde je hart laat smelten. Laat je betoveren door Disney FROZEN, de musical die nu ook naar Nederland komt. Net als in de gelijknamige animatiefilm – een wereldwijd succes – hoor je uiteraard de bekende klassiekers ‘Let it Go’, ‘For the First Time in Forever’ en ‘Love is an Open Door’. Ga op avontuur door de ijzige kou. Voel de liefde. Verwarm je hart. En beleef een musical zoals je die nog nooit beleefde. De rollen van de zussen Anna & Elsa worden gespeeld door Nienke Latten en Vajèn van den Bosch.

Disney FROZEN was al een groot succes in New York en Londen, en werd onderscheiden met diverse awards.

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Disney FROZEN in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets óf met een gratis parkeerkaart, dit is een voordeel van € 24,60 (6 uur parkeren in deze garage) óf met voordeel op een groepsticket (geldig vanaf 4 personen). Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Wij bieden 2 verschillende tickets aan:

1. Breng deze zomer een bezoek aan de musical Disney FROZEN en profiteer van speciaal groepsvoordeel (vanaf 4 personen)

Bestel hier een groepsticket voor Disney Frozen  

2. Boek nú alvast je tickets met een gratis parkeerkaart, dit is een voordeel van € 24,60 (6 uur parkeren)Bestel hier tickets voor Disney Frozen met een gratis parkeerkaart  

Voorwaarden groepsticket (geldig vanaf 4 personen)

 • Vanaf 4 personen ( 4 tot 8 personen) ontvang je een voordeel op 1e of 2e rang tickets. 
 • Dagen: geselecteerde dagen in juni, juli, augustus en september.

Voorwaarden parkeeractie (geldig vanaf 1 persoon)

 • Per 2 musicalkaarten 1 auto gratis parkeren, let op: je dient de parkeerkaart voorafgaand aan jouw vertrek af te stempelen bij de informatiebalie
 • De parkeeractie is enkel geldig op de datum van jouw musicalbezoek
 • De uitrijkaart biedt maximaal 6 uur gratis parkeren. De tijd die u langer in de parkeergarage wenst te staan, is op eigen kosten. Indien gewenst kunt u gemakkelijk in de parkeergarage bijbetalen
 • LET OP: je dient de parkeerkaart na het musicalbezoek af te stempelen bij de informatiebalie in het theater (en NIET in de parkeergarage)
 • LET OP: Gratis parkeren geldt alleen voor parkeergarage APCOA Parking Strand Scheveningen en is gelegen op 13 minuten (1.0 km) lopen vanaf het AFAS Circustheater Scheveningen

Stappenplan gratis parkeren bij Disney FROZEN

 1. Parkeer je auto in parkeergarage: APCOA PARKING Strand Scheveningen, Zwolsestraat 426, 2587 VK Den Haag (Zorg dat je optijd vertrekt naar parkaargarage APCOA PARKING Strand i.v.m. mogelijke drukte bij het inrijden van de parkeergarage)
 2. Neem de reguliere uitrijkaart in de parkeergarage in ontvangst
 3. Wandel naar het AFAS Circustheater Scheveningen (Circusplein 50)
 4. Geniet van de musical Disney Frozen
 5. Laat voorafgaand aan jouw vertrek uit het theater jouw parkeerkaart scannen bij de informatiebalie
 6. Wandel terug naar de parkeergarage, toon jouw parkeerkaart bij het uitrijden. Je kan nu kosteloos de parkeergarage verlaten.

Combineer je avondje uit met een fijne overnachting in Scheveningen

Geniet na je voorstelling in het AFAS Circustheater Scheveningen van het nabijgelegen viersterrenhotel Inttel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit hotel met luxe kamers biedt een mooi uitzicht over de skyline van Den Haag. Boek nu bij de ANWB.

Aanvullende informatie

 • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
 • Dit aanbod is geldig voor geselecteerde shows in juni, juli, augustus en september 2024.
 • Het parkeeraanbod is geldig voor 1e Rang stoelen en de groepstickets zijn geldig op 1e en 2e Rang stoelen.
 • Dit aanbod is geldig op basis van beschikbaarheid.
 • Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen.
 • Maximaal 8 kaarten per boeking.
 • Het voordeel wordt verrekend over de prijs exclusief servicekosten en toeslagen.
 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief Eventim servicekosten maar exclusief Eventim orderkosten.
 • De getoonde ticketprijzen zijn exclusief €2,15 transactiekosten per reservering en afhankelijk van de verzendwijze maximaal €4,50 verzendkosten per bestelling.
 • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.
 • Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend.
 • Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
 • De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar. Vanwege de lengte van de voorstelling worden kinderen jonger dan 4 jaar helaas niet toegelaten. Personen van 16 jaar of jonger moeten begeleid worden door een volwassene.
 • De voorstelling duurt ca. 2 uur en 30 minuten incl. pauze
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels