Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Niederlande, Den Haag, Scheveningen, Strand, Kurhaus, Pier, Riesenrad
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Scheveningen - Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Scheveningen is een heerlijke badplaats voor elk seizoen en dé plek voor een dosis ‘Vitamine Zee’. Je verblijft in het nieuwe Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit hotel ligt aan het einde van de boulevard bij het Noordelijk Havenhoofd, op steenworp van het brede strand. 
  • in een paar stappen sta je op het Scheveningse strand
  • verblijf in een nieuw hotel in de haven van Scheveningen
  • geniet van de wellness met adembenemend uitzicht vanaf de 13e etage

Jouw reis

Kilometerslange stranden vormen de achtertuin van Den Haag. Niet alleen het strand is een plek die nooit verveelt, ook in het nabijgelegen duingebied zijn heerlijke wandelingen of fietstochten te maken voor een fijne dagbesteding. 

Dit hotel vormt de entree tot de haven van Scheveningen. Je vindt er naast maritieme bedrijvigheid ook volop viswinkels en een sfeervolle jachthaven met goede restaurants.

Wandel over de boulevard richting de Pier, bestel wat lekkers bij een strandtent en kijk uit over het strand en de zee. Neem ook een kijkje bij de vuurtoren van Scheveningen, het museum Beelden aan Zee en ontdek de gezellige Keizerstraat in het oude centrum van Scheveningen. 

De bruisende hofstad Den Haag bereik je binnen mum van tijd. Plekken als het Binnenhof en het Vredespaleis zijn een must see voor elke Nederlander. 

Je verblijft in…
Je verblijft in het nieuwe viersterrenhotel Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit hotel met luxe kamers biedt een mooi uitzicht over de skyline van Den Haag. Gasten hebben gratis toegang tot het wellnesscentrum Spa Flow op de 13e etage.  

Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.