Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Thermae 2000 Hotelovernachting

€ 20,- korting én een VIP pakket

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen en blijf een heerlijk nachtje slapen!

Van je bed naar het bad

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirpools, maak kennis met het Infinitum en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Na de eerste dag ontspanning, wandel je in jouw badjas naar jouw hotelkamer. Het hotel van Thermae 2000 ligt middenin de Cauberg, direct aangrenzend aan het wellnesscentrum. Je ontwaakt met het mooiste uitzicht van Nederland: het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Een nieuwe dag die start met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna wacht nog een dag ontspanning. Het ultieme wellness verblijf waarna je weer opgeladen en energiek naar huis gaat.

Wil je één dagje ontspannen in de warme thermale baden van Thermae 2000? Boek dan tickets voor de dagentree of het dagarrangement. Meer informatie over deze tickets vind je hier.

Badkledingdag

Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht.
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd hier de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen in de gaten als je tickets besteld.

Themaweekenden

Tijdens de themaweekenden wordt het thema doorgevoerd in alle mogelijke belevenissen en activiteiten binnen Thermae 2000 en worden alle zintuigen geprikkeld. Ontdek alle themaweekenden.

ANWB Hotelarrangement boeken

Wij bieden een Thermae 2000 Hotelarrangement aan in samenwerking met Thermae 2000. Als je op de button klikt om het hotelarrangement te boeken, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Thermae 2000. Als ANWB lid boek je jouw ANWB hotelovernachting met € 20,- korting. De prijzen die je in de kalender ziet, zijn per persoon prijzen. Dit is € 10,- verschil, dus in totaal € 20,- per overnachting o.b.v. 2 personen. Klik op de button hieronder en voor de code in: Anwb-H24. Mocht je tijdens het boeken nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Thermae 2000 via help@thermae.nl of bel 043 - 609 20 00

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor het Hotelarrangement   

Voorwaarden
Inbegrepen in een wellness hotelovernachting bij Thermae 2000:
•    Overnachting in wellness hotel bovenop de Cauberg met uitzicht op het mooie Limburgse landschap
•    Uitgebreid ontbijtbuffet (in je badjas)
•    Twee volledige dagen toegang tot alle wellnessfaciliteiten
•    Gratis deelname aan belevenisprogramma met o.a. opgietingen, floaten en aquafit
•    Badpakket bestaande uit slippers, badjas en handdoeken inbegrepen
•    VIP-pakket op de kamer

Aanvullende informatie over de actie

  • Een hotelovernachting is via de ANWB mogelijk vanaf € 99,50 p.p. (variërend per dag).
  • Tickets zijn geldig voor één hotelovernachting inclusief ontbijt bij Thermae 2000 voor 2 personen, in de periode t/m 31 januari 2025. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties/arrangementen en ook niet inwisselbaar voor contanten.
  • De hotelovernachting is alle dagen te boeken o.b.v. beschikbaarheid. 
  • De prijzen zijn exclusief gemeentelijke heffingen van €6,99 per persoon per nacht. 
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen en niet inwisselbaar voor contanten. Losse doorverkoop van tickets is verboden.
  • Het kan zo zijn dat niet alle sauna’s warm zijn als je het resort in de ochtend bezoekt. Lees hier meer over de duurzame aanpassingen van Thermae 2000
  • Thermae 2000 is rolstoel/mindervaliden vriendelijk. Klik hier voor meer informatie.
  • Voor hotelgasten is er een aparte parkeerplaats gelegen voor het hotel. Je kunt hier parkeren voor € 15,- per voertuig, per overnachting. Dit bedrag wordt aan de receptie voldaan. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.