Naar artikel

Thermae 2000 Hotelovernachting

€ 40,- korting

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen en blijf een heerlijk nachtje slapen!

ANWB Ledenweken Thermae 2000 

Boek een hotelovernachting bij Thermae 2000 tijdens de ANWB Ledenweken (13 t/m 26 november 2023 of 8 t/m 21 januari 2024) en ontvang voor € 100,- aan extra's bovenop het voordelige ledentarief. De extra's bestaan uit: huur badpakket (badjas en handdoek) en slippers (deze mogen na afloop mee naar huis genomen worden) t.w.v. € 32,90 p.p., late check-out tot 13.00 uur t.w.v. € 19,50, relaxsessie in de massagestoel of het solarium t.w.v. € 7,95 p.p. Klik hier voor meer informatie en het de tickets voor een hotelovernachting tijdens de ANWB Ledenweken bij Thermae 2000. 

Wil je tickets bestellen voor een hotelovernachting op andere data? Lees dan de informatie en koop tickets via deze pagina.

Van je bed naar het bad

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirpools, maak kennis met het Infinitum en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Na de eerste dag ontspanning, wandel je in jouw badjas naar jouw hotelkamer. Het hotel van Thermae 2000 ligt middenin de Cauberg, direct aangrenzend aan het wellnesscentrum. Je ontwaakt met het mooiste uitzicht van Nederland: het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Een nieuwe dag die start met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna wacht nog een dag ontspanning. Het ultieme wellness verblijf waarna je weer opgeladen en energiek naar huis gaat.

Wil je één dagje ontspannen in de warme thermale baden van Thermae 2000? Boek dan tickets voor de dagentree of het dagarrangement. Meer informatie over deze tickets vind je hier.

Badkledingdag

Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht.
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen via de website in de gaten.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Thermae 2000. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Je kunt maximaal 6 maanden vooruit reserveren.

Aanvullende informatie over de actie

  • Tickets zijn geldig voor één hotelovernachting inclusief ontbijt bij Thermae 2000 voor 2 personen, in de periode t/m 31 januari 2024. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties/arrangementen en ook niet inwisselbaar voor contanten. 
  • Het ticket is geldig van zondag t/m donderdag op basis van beschikbaarheid en er dient voorafgaand online gereserveerd te zijn. Aankomsten op vrijdag en zaterdag zijn enkel telefonisch te reserveren tegen een meerprijs van € 40,00 en € 120,00 per kamer op basis van beschikbaarheid. Het telefoonnummer is 043- 609 2000.
  • De prijzen zijn exclusief gemeentelijke heffingen van € 3,99 per persoon per nacht.
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen en niet inwisselbaar voor contanten. Losse doorverkoop van tickets is verboden.
  • Let op: je dient het ANWB ticket geprint in te leveren bij je bezoek. Dit is het betalingsbewijs.
  • Het kan zo zijn dat niet alle sauna’s warm zijn als je het resort in de ochtend bezoekt. Lees hier meer over de duurzame aanpassingen van Thermae 2000
  • Thermae 2000 is rolstoel/mindervaliden vriendelijk. Klik hier voor meer informatie.
  • Voor hotelgasten is er een aparte parkeerplaats gelegen voor het hotel. Je kunt hier parkeren voor € 15,- per voertuig, per overnachting. Dit bedrag wordt aan de receptie voldaan. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Thermae 2000 te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.