Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Disneyland® Paris

Beleef een magische dag in Disneyland® Paris.

Beleef de betoverende wereld van Disneyland® Paris. 

Welkom op de plek waar ieders dromen uitkomen. Geniet van Disney Figuren en ruim 50 attracties in het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park, iconische Disney Hotels en restaurants volledig in Disney sfeer en beleef de meest magische ervaring ter wereld!

Avondshow Disney Dreams!

Ga 's avonds naar Central Plaza en droom weg terwijl de schaduw van Peter Pan je meevoert door de Disney verhalen met adembenemend vuurwerk en magische effecten op het kasteel van Doornroosje.

Iedere avond is voor Disney Dreams! de droneshow Disney D-Light te zien. Samen zorgen deze twee avondshows voor een magische afsluiting van je dag in het Disneyland® Park.

Milieusticker

Disneyland® Paris ligt buiten de permanente milieuzones. Alle Franse steden en departementen kunnen echter ook een tijdelijke milieuzone instellen bij ernstige smogvorming. Ons advies derhalve: ga je naar Frankrijk en komt je voertuig in aanmerking voor een milieusticker, bestel er dan een. Je komt dan niet voor verrassingen te staan. Meer informatie over Milieuzones in Frankrijk.