Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dagje weg in Utrecht

De provincie Utrecht is het bruisende hart van ons land. Voor iedereen goed te bereiken en daarom ideaal voor een dagje weg, een fietstocht of een mooie wandeling. Ontdek de stad Utrecht ook!

Fietsen in Utrecht 

Utrecht bestaat uit prachtige gebieden. Zo is de Utrechtse Heuvelrug een uniek natuurgebied en zeer in trek bij fietsers.

Wandelen in Utrecht 

Utrecht is de kleinste provincie van ons land, maar je kunt hier zeker niet minder wandelen. Ontdek ook één van de prachtige wandelroutes.

Wat te doen in Amersfoort 

Loop door de middeleeuwse straatjes, vaar door de eeuwenoude grachten en ontdek de rijke historie van de prachtige binnenstad.

Wat te doen in Utrecht stad 

Denk je aan de Domstad, dan denk je aan sfeervolle grachten en hun eeuwenoude werven met terrassen. Bekijk onze tips voor een dagje uit in Utrecht.

Wat te doen in de Soesterduinen 

Met de mooiste stuifduinen van Nederland is de Hollandse savanne in Utrecht perfect voor een fijne wandeling het hele jaar door. Ontdek het met deze tips.

Speciaal voor jou geselecteerd

Wegenwacht Fiets 

Altijd snel hulp voor pech met je fiets, óók thuis voor de deur. Jaarlijks gratis fietscheck en juridisch advies bij een ongeval.

Leden5%korting
Fietsverzekering 

Met een op maat gemaakte fietsverzekering van de ANWB voorkom je vervelende verrassingen met je fiets.

Shop nu
Bekijk alle fietsendragers 

Ontdek het assortiment fietsendragers bij de ANWB, ook voor e-bikes!

ANWB Eropuit app 

Met deze gratis app heb je al onze fiets- en wandelroutes, de fietsknooppuntenplanner en tips bij de hand voor als je eropuit wilt in Nederland.