Dagje uit in Utrecht

Dagje weg in Utrecht

De provincie Utrecht is het bruisende hart van ons land. Voor iedereen goed te bereiken en daarom ideaal voor een dagje weg, een fietstocht of een mooie wandeling. Ontdek de stad Utrecht ook!

Zo mooi is de Utrechtse Heuvelrug

Zo mooi is de Utrechtse Heuvelrug

Jasmijn van der Zwaan ontdekt de wereld het liefst op de fiets. Ook in haar eigen omgeving zijn onbekende parels op de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.

Fietsen in Utrecht

Fietsen in Utrecht

Utrecht bestaat uit prachtige gebieden. Zo is de Utrechtse Heuvelrug een uniek natuurgebied en zeer in trek bij fietsers.

Wandelen in Utrecht

Wandelen in Utrecht

Utrecht is de kleinste provincie van ons land, maar je kunt hier zeker niet minder wandelen. Ontdek ook één van de prachtige wandelroutes.

Wat te doen in Utrecht stad

Wat te doen in Utrecht stad

Denk je aan de Domstad, dan denk je aan sfeervolle grachten en hun eeuwenoude werven met terrassen. Bekijk onze tips voor een dagje uit in Utrecht.

Wandel- en fietskaarten voor Utrecht

Bekijk in onze webwinkel alle kaarten & atlassen voor Utrecht.

Bekijk het aanbod

Wat te doen in Amersfoort

Wat te doen in Amersfoort

Loop door de middeleeuwse straatjes, vaar door de eeuwenoude grachten en ontdek de rijke historie van de prachtige binnenstad.

Wandelen in de Soesterduinen

Wandelen in de Soesterduinen

Met de mooiste stuifduinen van Nederland is de Hollandse savanne in Utrecht perfect voor een fijne wandeling het hele jaar door. Ontdek het met deze tips.

Overnachten in Utrecht

Kamperen in Utrecht

Kamperen in Utrecht

Wat een historie ademt onze kleinste provincie! Slenter maar 's langs de Utrechtse grachten. Of ga varen op de Loosdrechtse of Vinkeveense Plassen.