Goedkoop tanken met ANWB Visa Card

De voordeligste creditcard voor ANWB-leden

Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn dat je kunt besparen op brandstofkosten. Met de ANWB Visa Card bouw je een flinke korting op bij heel veel tankstations op benzine en diesel.

Naast besparen op brandstofkosten heeft de ANWB Visa Card nog veel meer voordelen, zoals wereldwijd gemakkelijk betalen, 180 dagen Aankoopverzekering en meer. Daarbij is ANWB Visa Card de goedkoopste creditcard voor leden.

Tanken met korting

De ANWB werkt samen met 700 tankstations in Nederland om tanken goedkoper te maken. Deze tankstations zitten verspreid door het hele land. Als je bij een van deze tankstations tankt en betaalt met je ANWB Creditcard spaar je automatisch korting op. Bij bemande tankstations is dit 5 cent per liter, bij onbemande tankstations 3 cent. De opgespaarde korting wordt ieder kwartaal uitgekeerd op je creditcard. Je kunt je gratis aanmelden voor het tankprogramma.

Heb je nog geen ANWB Creditcard?

Voor het tankprogramma heb je een ANWB Creditcard nodig. Behalve korting op benzine en diesel geniet je van meer voordelen met een creditcard. Een creditcard is de ideale manier om overal ter wereld gemakkelijk en veilig te betalen en biedt extra zekerheden. Je hebt al een ANWB Visa Card voor € 16,- per jaar, daarmee is de ANWB Visa Card de voordeligste creditcard voor leden.

Bekijk de ANWB Creditcards