Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

Meer dan 1000 expert vragen

 1. Automatische versnellingsbak

  Gevraagd op 23 augustus 2019

  Ik heb een Hyundai Elantra 2.0 gls automaat uit december 2000. Ik heb een automaatbak gevonden uit 2006 met art.nr. B68CD179438. Past deze nwe. bak op mijn auto?

 2. Tunen van de motor

  Gevraagd op 23 augustus 2019

  Ik ben in het bezit van een hyundai ix20 met een inhoud van 1396cm3 bij vermogen staat er 66kw op het kenteken. Mij zegt het allemaal niks, maar ivm met het bezit van een caravan wil ik graag uw mening of het verstandig is om de motor te laten tunen omdat wat meer vermogen te krijgen. Een vriend heeft dit al gedaan bij zijn auto en is prima gelukt, maar ik heb twijfels of het wel verstandig is om dit te doen. Wij zijn rustige rijders maar willen als de caravan er achter hangt wat meer vermogen. Ik hoop dat uw mijn vraag kunt beantwoorden.

 3. Startproblemen Hyundai I30, garage kan het niet vinden

  Gevraagd op 23 augustus 2019

  De auto is voor een beurt en APK naar de garage van de dealer geweest. Sindsdien start de auto vaak niet bij de eerste poging. Bij de beurt is er brandstofreiniger toegevoegd aan de benzinetank. De tank was op dit moment meer dan driekwart leeg.

 4. Auto.nl

  Gevraagd op 23 augustus 2019

  Eerst twee vragen over auto.nl: Hebben jullie al ervaring met of een recensie over auto.nl? Ze zeggen een samenwerkingsverband te zijn van Louwman en de Broekhuis Groep. Is dit idd zo? Dan een vraag over een nieuwe auto kopen in het buitenland (Duitsland). Levert dat wat op?

 5. Zuinige auto met veel laadruimte

  Gevraagd op 22 augustus 2019

  Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een nieuwe auto. We kamperen graag en zoeken een auto waarbij we makkelijk onze kampeer spullen er in kunnen gooien en niet zo hoeven te puzzelen. We rijden nu in een Golf uit 96, ging dit jaar nog prima maar door de aanschaf van een grotere tent is dit toch wel te klein.

 6. Afstand rugleuning - stuur - pedalen

  Gevraagd op 22 augustus 2019

  Ik ben niet zo lang, ca. 1.70m. Ik rijd een Mercedes-Benz, B-klasse uit 2006. Wanneer ik in mijn auto het verstelbare stuur zover mogelijk naar me toe trek en vastzet en mijn stoel instel zodat het comfortabel zit, zitten altijd de pedalen nog te dichtbij en zit ik met enigszins opgetrokken knieen. Dat is bij alle auto's die ik nu aan het verkennen ben ook zo. De enige auto's waarbij dat niet zo is, zijn de Volvo's S70 en V70.

 7. Oliekoeler

  Gevraagd op 22 augustus 2019

  Ik heb het vermoeden dat mijn oliekoeler lekt. De Ford dealer heeft hem koud onder druk gezet en zegt dat deze niet lekt. Kan het zo zijn dat deze alleen lekt tijdens bedrijfs temperatuur? De olie blijft licht te zien in het koelvloeistof reservoir. Drijft licht erop en alleen aan de zijkanten van het reservoir. Wanneer ik de dop eraf haal zie ik heldere roze koelvloeistof. Wat kan het zijn?

 8. Centrale deurvergrendeling

  Gevraagd op 22 augustus 2019

  Als ik de deur aan de bestuurders kant open maak gaat de andere kant niet open, ik heb het ook via de passagier kant geprobeerd. Ik heb geen afstandsbediening alleen een sleutel. Wat zou ik hier zelf nog aan kunnen doen voordat ik naar een monteur niet. 

 9. Apk keuring bewijs

  Gevraagd op 22 augustus 2019

  Moet ik op vakantie binnen Nederland mijn apk keurings bewijs bij me hebben?

 10. Startproblemen

  Gevraagd op 21 augustus 2019

  Sinds een paar weken hebben wij problemen met het starten. Waarschijnlijk wordt de sleutel niet herkend en de blokkering blijft dan actief. Geldt zowel voor de 1ste als de reservesleutel. Probleem is dat dan weer wel en af en toe niet. Tot nog toe telkens aan de praat gekregen. Zijn natuurlijk bij de KIA dealer geweest, waar bij het uitlezen geen probleem was, maar monteur 10 minuten bezig was om de auto weer te laten starten. WW is thuis ook geweest en heeft de auto weer aan de praat gekregen.