Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

994 expert vragen

 1. Zomerbanden

  Gevraagd op 17 juli 2019

  Heeft het consequenties als ik voor mijn auto banden koop met een hogere loadindex dan nodig? In mijn geval 103 i.p.v. 99.

 2. Besturing Subaru Forester SH benzine

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Onze Subaru wordt bijna onbestuurbaar na een pauze met hete motor ( vakantie), de hitte onder de motorkap verstoord iets waardoor de bekrachtiging werk met het lijkt of kleine magnetische weerstandjes storen, auto is moeilijk in het midden te houden. Subaru Wenen kon geen storing uitlezen ook geen oude. Let op! Als ik ESP uitschakel is het probleem er niet! Normaal werk alles prima. 4 nwe banden en uitgelijnd. Subaru nl denkt.. verkleving door kunstof lagers in stuurhuis, maar kan ESP oplossing niet verklaren. Ik denk eerder aan de computer onder de motorkap. Motorkap opzetten voorkomt het probleem.. please help..thanks

 3. Rest bpm

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Ik ga morgen voor een auto kijken een hyundai accent uit 2007 maar daar staat nog een rest bpm op van 140 hoe kan dat en wie moet dat betalen?

 4. Wat kost het vervangen van een warmtewisselaar?

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Wat kost het vervangen van een warmte wisselaar van een Ford Focus 1.6 Ti vct  125 pk uit 2011? Er zit wat olie bij de koelvloeistof. Garage vraagt ca €600.

 5. Opel Zafira is van bouwjaar 2001

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Wij ontvangen komende donderdag via jullie onze lease auto, nu ben ik in bezit van een opel zafira 1.6 comfort kenteken xx-xx-xx. Hij is afgelopen maand goed gekeurd,vorig jaar voorzien van 4 nieuwe 4 seizoenbanden katalisator uitlaat, en remleidingen. De auto is gebruikt als gezinsauto en vertoond geen roest plekken.geen deuken. Ik zou graag willen weten of ik toch zelf moet proberen te verkopen of een bod van jullie te mogen ontvangen.heb eigenlijk niet veel behoefte aan berichtjes en testritjes die uitlopen op niets. 

 6. Tikkend geluid bij achterwiel

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Mijn Opel Agila maakt een tikkend geluid bij het achterwiel. Als ik rem,dan stopt het en zodra ik de rem loslaat begint het weer. 

 7. Bandenspanning meten - onbeladen of beladen auto?

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Ik heb een vraag over bandendruk. Ik heb de informatie bekeken op de ANWB site (https://www.anwb.nl/auto/onderhoud-en-reparatie/onderhoud-doe-het-zelf/banden) Daar kan ik echter niet vinden of de bandruk bij een onbeladen of beladen auto gemeten en bijgesteld moet worden.

 8. Scandinavië

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Vignetten nodig voor Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 9. Waardebepaling

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Kan geen kilometerstand invullen. Krijg een foutmelding dat het te laag is.

 10. Verschillende soorten benzine tanken

  Gevraagd op 16 juli 2019

  Heb een VW Touran en tank hoofdzakelijk Euro 95. Hieraan is 5 % bio ethalnol aan toegevoegd. Maar er is tevens E10 en ook nog Blue one etc. Kan ik deze soorten door elkaar heen tanken of is het beter om mij bij één soort te houden?