Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool beoordeling Meppel

Rijschool review van onze klanten

Een keuze voor een goede rijschool maak je niet zomaar. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de opleiding en de rijcoach. Om je hierbij te helpen volg je bij ons een proefles. Daarnaast kunnen beoordelingen van leerlingen die jou zijn voorgegaan ook zeer goed van pas komen. Bekijk hieronder de laatste beoordelingen om een juiste keuze te maken voor een geschikte rijschool.

Onafhankelijke review over de ANWB rijschool

Na het behalen van je rijbewijs vragen wij aan onze cursisten om een rijschool review achter te laten. Om dit eerlijk te laten verlopen werken wij samen met het externe platform tevreden.nl. Hierop worden reviews geplaatst en vind je tevens beoordelingen van andere rijscholen. Lees hier de ervaringen van leerlingen van ANWB rijscholen:

"Empathie, duidelijkheid en vriendelijkheid van de instructeur hebben mijn rijles nuttig en aangenaam gemaakt."
Milan

"De proefles gaf mij een goed beeld over hoe de rijlessen worden gegeven en over de school zelf. Het was voor mij een prettige ervaring en ik vond de les ook erg leuk."
Fiene

"Ik moest mijn rijbewijs binnen 2 maanden halen omdat ik daarna een half jaar naar het buitenland ging met eventueel nog een half jaar erachteraan. Gelukkig kom ik bij de ANWB zo terecht en was de hoeveelheid lessen en het examen doen en die van te voren inplannen helemaal geen probleem. Het is mij gelukt, dus ik weet zeker dat iedereen hier kan slagen."
Jelle