Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool beoordeling Emmen

Kies een rijschool die bij jou past

Wij snappen dat het spannend is om de juiste rijschool te kiezen. Je kan kijken naar het slagingspercentage van rijscholen, maar nog belangrijker vinden wij het dat jij je op je gemak voelt tijdens het autorijden. De unieke lesmethode van ANWB gaat daarom altijd uit van lessen op jouw tempo. En dat zie je terug in de positieve beoordelingen van onze rijschool. 

Lees rijschool reviews van onze klanten

Om jou een goed beeld te geven van onze rijschool kun je hieronder eerlijke beoordelingen van onze klanten lezen. In de rijschool reviews lees je precies wat anderen fijn vinden aan de ANWB rijschool. Zo kun je beter beoordelen of onze rijschool bij je past.

Dit zeggen leerlingen over de ANWB Rijopleiding:

"Mijn ervaringen zijn zeer positief. Dat geldt zowel voor het administratieve deel als het persoonlijke contact. Ook het contact met mijn instructeur heb ik als behulpzaam en prettig ervaren.
Marthe

De proefles was een prettige ervaring, de instructeur was rustig en vriendelijk. Tijdens de proefles is er kennis gemaakt met de ANWB rijschool en de lesauto. Buiten het autorijden om is de uitleg over het vervolg en de theoriestof uitgebreid uitgelegd. Ik had vooraf eigenlijk al besloten bij de ANWB mijn lessen te gaan nemen omdat de reviews bijna alleen maar lovend waren. Na de proefles heb ik me dus ook direct aangemeld.
Anouk