Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhangerrijbewijs in Emmen

In één dag je BE rijbewijs halen

Jouw BE rijbewijs halen? Je kunt bij de ANWB in Emmen terecht voor het rijbewijs E achter B. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen die willen leren voor het aanhanger rijbewijs.

Het BE rijbewijs

Als je met een aanhangwagen de weg op wilt gaan, krijg je te maken met een aantal voorwaarden. Bij een aanhangwagen zwaarder dan 750 kg is een BE rijbewijs nodig. Dat geldt ook als jouw auto en aanhangwagen samen zwaarder wegen dan 3500 kg.

In de ochtend rijles nemen voor het rijden met een aanhanger en in de middag examen afleggen voor het aanhanger rijbewijs? Het kan bij de ANWB Rijschool in Emmen. Kies een datum wanneer jij in actie wilt komen voor het E achter B rijbewijs en geef deze aan ons door. Houd wel rekening met een eventuele wachttijd bij het CBR.

De kosten voor het halen van het E achter B

Een kennismakingsles is altijd waardevol om je huidige kwaliteiten in te schatten. Kom jij in aanmerking voor de eendaagse opleiding of is een lespakket op maat een beter alternatief voor jou? De kosten van de onderdelen voor het halen van het BE rijbewijs halen tref je hieronder. 

Proefles/intest €59,-
Losse les€68,50
Dagopleiding 5 lesuren + praktijkexamen€ 560,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.

Vraag een proefles voor aanhanger aan