Leren voor je theorie examen in Amsterdam

Oefenen voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen. Dit is een verplicht onderdeel van de rijopleiding. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij de ANWB werken wij met de slimme en gemakkelijke TrefZeker Theorie producten, waardoor je gegarandeerd je theorie examen B haalt!

De Trefzeker Theorie producten Bij de ANWB mag je leren en je auto theorie oefenen zoals jij dat wilt.

De Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen    

(2 u.)

7. Theorie-examengarantie

   

GRATIS

Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

70,45

De combinatie van een hardcopy boek en de online examentraining zorgt voor een uitstekende manier om je theorie examen voor de auto te oefenen. De ingesproken tekst en 3D-animaties bieden je hierbij optimale ondersteuning. Zo kun je bijvoorbeeld met deze online examentraining verkeersborden oefenen. De training voldoet aan alle actuele eisen, zodat je met een gerust hart straks je auto theorie examen in Amsterdam kunt afleggen. Er zijn maar liefst 10 oefenexamens die je onbeperkt kunt gebruiken. Een persoonlijke foutenanalyse helpt je om de oefeningen die je last vindt te verbeteren.

Keuzemogelijkheden voor je auto theorie examen oefenen

Bij de ANWB kun je naast het Trefzeker Theorie pakket ook kiezen voor een los boek en/of alleen toegang tot de online examentraining. Je leert dus altijd op een manier die bij je past.

Klassikaal oefenen in Amsterdam

Naast de Trefzeker Theorie producten zijn er ook mogelijkheden om klassikale lessen te volgen. Voor de specifieke trainingstijden en prijzen kun je terecht bij onze vestiging in Amsterdam. Informeer bij onze vestiging naar de mogelijkheden voor klassikale theorielessen.