Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Toyota private leasen bij ANWB

Een nieuwe Toyota rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Toyota voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Toyota dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Toyota bij ANWB Private Lease

Een Toyota leasen met ANWB Private Lease

Sinds jaar en dag is Louwman en Parqui in Nederland de importeur van Toyota, maar ook het eveneens Japanse Suzuki en Lexus maken deel uit van deze groep. Toyota staat bekend om hun betrouwbaarheid en zijn voorzien van de modernste technieken. Zo kwam Toyota jaren geleden al met een auto met hybride-aandrijfijn: de Toyota Prius. Met die techniek combineert Toyota in veel van zijn modellen de zuinigheid van een hybride met de comfortabele rijeigenschappen van een automaat. De Toyota Yaris, Toyota CH-R, Corolla en Corolla Cross zijn bijvoorbeeld allemaal beschikbaar als hybride. Ook zijn er diverse modellen leverbaar als plug-in hybride, zoals de nieuwe Prius C-HR en RAV4. Alle hybride modellen van Toyota zijn natuurlijk standaard voorzien van een automaat. Met de Toyota bZ4X heeft Toyota nu ook een volledig elektrisch auto in het aanbod.

Één van de meest populaire auto's om te private leasen is nog altijd de Toyota Aygo X. Wil je ook een Toyota private leasen? Met ANWB Private Lease ruil je je 'oude' auto in voor een gloednieuwe en zuinige Toyota. Private lease één van de Toyota-modellen uit het aanbod van ANWB Private Lease voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. 

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.