Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Suzuki private leasen bij ANWB

Een nieuwe Suzuki rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Suzuki voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Suzuki dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Suzuki bij ANWB Private Lease

Een Suzuki privé leasen met ANWB Private Lease

Het Japanse Suzuki is in Nederland onderdeel van de Louwman-groep, samen met de merken Toyota en Lexus. Suzuki staat bekend als eigenwijs, maar in de goede zin van het woord. Suzuki doet hun eigen ding, maar heeft daarmee wel uiterst betrouwbare, zuinige en betaalbare auto’s op de markt gebracht. De meest bekende Suzuki modellen zijn de wijlen Suzuki Alto, opgevolgd door de Suzuki Celerio, en de Suzuki Swift. De Swift toont qua uiterlijk en rijeigenschappen veel gelijkenissen met een Mini-cooper, maar de Swift heeft wel een veel vriendelijke prijskaartje.

Nieuwere modellen in het assortiment van Suzuki zijn de Suzuki S-Cross, Vitara, Ignis en de klassieke jeep-achtige Jimny. Auto’s waarbij dat typisch eigenwijze karakter van Suzuki stuk voor stuk goed tot uiting komt. Het zuinige smart hybrid principe zie je ook terug op meerdere Suzuki.

ANWB Private Lease heeft diverse Suzuki’s in de aanbieding om prive te leasen. Je private leaset een Suzuki voor een vast bedrag per maand met heldere en flexibele voorwaarden.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.