Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Lexus private leasen bij ANWB

Een nieuwe Lexus rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Lexus voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Lexus dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Lexus bij ANWB Private Lease

Een Lexus privé leasen met ANWB Private Lease

In Nederland is Louwman en Parqui de importeur van het automerk Lexus, net als voor Toyota en Suzuki. Lexus is het luxe paardje van de drie en staat bekend om de hoge kwaliteit auto’s en gebruik van hybride techniek. Of zoals Lexus dat zelf noemt: ‘zelfopladende hybrides’.

Onder de motorkap van de Lexus-modellen passen de Japanners de ongeëvenaarde hybride techniek van Toyota toe. De oude Lexus CT was feitelijk dan ook een chique Prius en ook in de SUV Lexus UX (hybrid en de 300e electric) komen technieken terug die binnen het concern waar Lexus toe behoort vaker worden gebruikt. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de sedan Lexus ES. Eind jaren ’80 maakte Lexus overigens vooral faam met hun technisch vrijwel perfecte luxe limousine die vooral ook veel stiller was dan de concurrentie.

De hoge kwaliteit en luxe aan boord van een Lexus maken dat een Lexus kopen of private leasen niet goedkoop zal zijn, ook niet als occasion. Je krijgt er echter wel een uitstekend rijdende, zeer luxe en zuinige auto voor terug.

Wil je een Lexus Private Leasen? Met ANWB Private Lease bestuur je een gloednieuwe en zuinige Lexus voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten voor onderhoud of reparaties. Private lease één van de Lexus-modellen uit het aanbod van ANWB Private Lease voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. Zowel de hybride als elektrische ‘Lexussen’ zijn standaard uitgerust met een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.