Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Smart private leasen bij ANWB

Een nieuwe Smart rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Smart voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Smart dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Smart bij ANWB Private Lease

Een smart private via ANWB Private Lease

Het staat wat vreemd maar je schrijft het merk smart zonder hoofdletter, maar het geeft aan waar smart voor staat: compacte stadsauto's. De eerste smart was de smart fortwo. Een 2-zitter waar naast die twee personen nog niet een kratje bier in de 'kofferbak' kan.

Daar kwam een aantal jaar later de smart forfour bij, dat was ook meteen de grootste smart. Een auto die ontstond uit een samenwerking tussen smart en Renault (de Twingo was bijna identiek). Daimler (eigenaar van zowel smart als Mercedes-Benz) was vervolgens met smart de eerste autoproducent die zich toelegde op het alleen nog produceren van de elektrische auto's. De smart fortwo (cabrio) electric drive en smart forfour electric drive (nu aangeduid als smart EQ fortwo en forfour) waren daar het gevolg van.

ANWB Private Lease heeft ook het merk smart voor je in de aanbieding. Je least dan een volledig elektrische smart voor een vast leasetarief per maand, zonder dat je daarbij rekening hoeft te houden met onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties. Je hoeft in het geval van smart zelfs geen benzine te betalen, natuurlijk wel de elektriciteit. De stroom en eventuele verkeersboetes zijn geen onderdeel van het vaste maandbedrag bij private lease.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.