Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aiways private leasen bij ANWB

Een nieuwe Aiways rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Aiways voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Aiways dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Aiways bij ANWB Private Lease

Een Aiways privé leasen met ANWB Private Lease

De Chinezen bestormen de Europese EV-markt. Aiways is een EV-only merk opgericht in 2017. Met auto’s zoals deze Aiways U5 betreedt het merk nu ook de Nederlanse automarkt. De U5 is een ruime, elektrisch aangedreven crossover, die het hier op moet nemen tegen modellen als de Volkswagen ID.4 en de Kia e-Niro.

Een Aiways private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Aiways voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.