Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zeekr X - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Zeekr X rijden voor een vast bedrag per maand

De Chinese autofabrikant Geely zet onder steeds meer verschillende merknamen elektrische auto's op de markt. Van het concern kennen we natuurlijk al Volvo, Polestar, Lynk & Co en Smart. Dit nieuwe merk heet Zeekr. Het goedkoopste model is deze Zeekr X, een compacte crossover die zijn platform en techniek deelt met de Volvo EX30 en Smart #1.

Zeekr X Long Range RWD 69 kWh EV (272 pk)

Het basismodel van de Zeekr X is de Longe Range met achterwielaandrijving. Alleen dit model komt in aanmerking voor de SEPP-aanschafsubsidie. De Zeekr X is uitgerust met een 69 kWh grote accu die tot 150 kW kan snelladen. De actieradius komt in de praktijk uit op zo'n 375 km (WLTP 445 km). Tegen meerprijs kun je ook kiezen voor een versie met een twee elektromotoren en vierwielaandrijiving, de Privilege AWD. Die is goed voor maar liefst 428 pk. Ook deze uitvoering heeft de 69 kWh accu en komt daarmee zo'n 325 kilometer ver (WLTP 425 km).

Private lease nu de Zeekr X. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, looptijd en kilometrage en kijk hoeveel jouw elektrische Zeekr X per maand gaat kosten. 

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Zeekr X

 • Uitvoering: Long Range RWD
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 200 kW (272 pk)
 • Batterijcapaciteit: 69 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik21,0 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 445 kilometer (praktijkbereik 375 km)
 • Trekgewicht: 1.600 kg
 • Kogeldruk: n.b.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.