Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Toyota bZ4X - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Toyota bZ4X rijden voor een vast bedrag per maand

Toyota timmert al jaren aan de weg met hybride techniek, maar nu is er dan ook eindelijk een personenauto die volledig rijdt op in batterijen opgeslagen stroom: de bZ4X, waarbij bZ staat voor 'Beyond Zero'. Voor een eerste poging is de Toyota bX4X een indrukwekkende elektrische auto. Dat belooft wat voor de overige modellen op batterijen, die binnen afzienbare tijd zullen volgen.

Toyota bZ4X Active 71,4 kWh EV (204 pk) 

De nieuwe elektrische Toyota bZ4X start bij het uitrustingsniveau Active en is dan al heel behoorlijk uitgerust. Luxer kan door te upgraden naar de Dynamic of Premium. Deze laatste is als optie ook met vierwielaandrijviing leverbaar.
De Toyota bZ4X is altijd voorzien van een 71,4 kWh accupakket waarmee je in de praktijk 365 kilometer ver komt (WLTP 512 km). Opladen kan met een maximale laadsnelheid van 150 kW. Snelladen tot 80% duurt dan bij ideale omstandigheden 23 minuten. Aan een gewone laadpaal duurt het 6,5 uur om de accu weer vol te krijgen.

Private lease nu een elektrische Toyota bZ4X. Kies uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische bZ4X per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Toyota bZ4X

 • Uitvoering: Active
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 150 kW (204 pk)
 • Batterijcapaciteit: 71,4 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 22,2 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 512 kilometer (praktijkbereik circa 365 km)
 • Trekgewicht (geremd): 750 kg
 • Kogeldruk: 75 kg

ANWB Test & specificaties Toyota bZ4X 

Op papier is de bZ4x geen EV die de bakens verzet. Qua rijbereik en laadsnelheid sluit hij aan bij de concurrentie. Onderscheidend is wel het speciale onderstel. Hedendaagse Toyota’s staan al langer bekend om het rijplezier dat ze bieden en de bZ4x vormt daarop geen uitzondering!
Meer over de Toyota bZ4X

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.