Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Tesla Model 3 - ANWB Private Lease

De Tesla Model 3 was aanvankelijk alleen voorbehouden aan de zakelijke rijder, maar via private lease weten ook steeds meer particulieren het populaire EV-merk te vinden. Met de laatste prijsverlagingen komt ook de basisuitvoering van de vernieuwde Model 3 in aanmerking voor de aanschafsubsidie van elektrische auto's.

Tesla Model 3 Achterwielaandrijving 60 kWh EV (283 pk)

Tesla heeft zijn populairste model, de Model 3, eens flink onder handen genomen. Een iets gewijzigd uiterlijk, een nieuw interieur en een nog groter bereik dan voorheen zijn de belangrijkste wijzigingen. Met de vernieuwde Tesla Model 3 kom je op één batterijlading volgens de fabrikant 513 kilometer ver (WLTP). Bovendien laadt de Model 3 ook lekker vlot op: aan de gewone laadpaal ruim 6 uur en aan een snellader van 10 - 80% binnen 30 minuten. Verder mag je, zoals Tesla dat betaamt, de nodige luxe snufjes aan boord verwachten, zoals bijvoorbeeld een uitgebreid multimediasysteem inclusief navigatie, display voor bijvoorbeeld het kijken van filmpjes voor de achterpassagiers, geventileerde stoelen en draadloos opladen van twee telefoons. Tegen meerprijs kun je nog kiezen voor opties als een zwart/wit interieur, grotere 19 inch velgen en de mate waarin je Tesla zelfrijdend is (Enhanced Autopilot of Full Self-Driving Capability). Upgraden kan naar de Model 3 met Dual Motor All Wheel Drive. Dan beschik je over twee elektromotoren met samen 499 pk, een 75 kWh grote accu en een rijbereik volgens WLTP van 629 kilometer.

Private lease nu de Tesla Model 3. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Tesla Model 3 per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Tesla Model 3

 • Uitvoering: RWD Premium
 • Carrosserie: sedan  (4 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 208 kW (283 pk)
 • Batterijcapaciteit: 55 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 20,7 kWh/100km
 • Actieradius WLTP: 513 kilometer (praktijkbereik n.n.b.)
 • Trekgewicht (geremd): 1000 kg
 • Kogeldruk: 55 kg

ANWB Test & specificaties Tesla Model 3

De Tesla Model 3 blijft imponeren, zelfs wanneer je kiest voor de voordeligste optie uit het leveringsprogramma. De elektrische Amerikaan rijdt onverminderd fijn en zuinig.
Meer over de Tesla Model 3

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.