Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Renault MEGANE E-Tech Electric - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Renault MEGANE E-Tech Electric rijden voor een vast bedrag per maand

De vierde generatie van de Renault Mégane is voortaan volledig elektrisch. Het is een mooie auto om te zien en een fijne wagen om mee te rijden. Bovendien is het ondanks de elektrische aandrijflijn een uiterst bruikbare gezinsauto, of het nu gaat om het rijbereik of de kofferbakinhoud. De Megane E-Tech is verkrijgbaar met een batterij van 40 kWh (urban range) en van 60 kWh (comfort range).

Renault MEGANE E-Tech EV40 Evolution40 kWh EV (130 pk)

De elektrische MEGANE met 40 kWh-batterij (urban range) kun je leasen in de uitrvoering Evolution. Met een volle accu kom je daarmee in de praktijk zo'n 245 kilometer ver. Laden aan een normale laadpaal (11 kW) neemt ca. 4,5 uur in beslag.
Tegen meerprijs is de MEGANE E-Tech Electric er ok met de grotere 60 kWh accu (comfort range). In de uitvoering Evolution beschikt de Megane dan over een elektromotor van 130 pk. De uitvoeringen Techno en Iconic zijn voorzien van een krachtigere motor van 220 pk. Actieradius volgens WLTP is dan 450 kilometer en in de praktjk verwachten we zo'n 345 kilometer. Snelladen kan de elektrische Megane urban range tot 85 kW en de comfort range haalt 130 kW. Voldoende om bij de juiste laadpaal de batterij binnen 30 minuten tijd weer voor 80% op te laden. 

Private lease nu de Renault MEGANE E-Tech Electric EV 40. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Renault MEGANE per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Renault MEGANE E-Tech Electric

 • Uitvoering: E-TECH Electric Evolution 40 kWh
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 96 kW (131 pk) 
 • Batterijcapaciteit: 40,0 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 19,6 kWh per 100 km
 • Actieradius WLTP: 300 kilometer (praktijkbereik circa 230 km)
 • Trekgewicht (ongeremd): 500 kg
 • Kogeldruk: 75 kg

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.