Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Polestar 4 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Polestar 4 rijden voor een vast bedrag per maand

Volgens Polestar hebben ze met de 4 een auto die gestroomlijnd is als een coupe, maar de binnenruimte heeft van een SUV. Hoe dan ook is het een fraai gevormde auto geworden met opvallend genoeg geen achterruit. Dankzij de stroomlijn én een hele grote batterij heeft de Polestar 4 een flinke range van maar liefst ruim 600 kilometer (WLTP).

Polestar 4 Long Range Single Motor 102 kWh EV (272 pk)

De nieuwe Polestar 4 is er in twee smaken: als achterwielaandrijver of met twee elektromotoren en dus vierwielaandrijving. De RWD heeft 272 pk en de AWD maar liefst 544 pk. Beide hebben ze de grote 102 kWh accu aan boord. Volgens Polestar moet de "instapversie" daar ruim 600 kiometer ver op komen. Beide versies kunnen snelladen met een snelheid tot 200 kW. Van 20 naar 80% neemt dan ook maar een half uurtje in beslag aan de juiste snellader.
Een achterruit ontbreekt op de Polestar 4, net zoals een binnenspiegel. Daar zit nu een display die het beeld van een camera achterop toont. Een enorm elektrochroom panoramadak is tegen meerprijs te bestellen. De standaarduitrusting is al behoorlijk compleet. Optioneel kun je nog wel de volgende pakketten aanvinken: Pilot Pack met o.a. Pilot Assist en het Plus Pack met o.a. een head-up display en een Harman Kardon audiosysteem. 

Private lease nu de Polestar 4. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Polestar 4 per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Polestar 4

 • Uitvoering: Long Range Single Motor 
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 200 kW (272 pk) 
 • Batterijcapaciteit: 102 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: n.b.
 • Actieradius WLTP: 655 kilometer (praktijkbereik n.b.)
 • Trekgewicht (geremd): 1.500 kg
 • Kogeldruk: n.b.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.