Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Peugeot e-308 SW - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Peugeot e-308 SW rijden voor een vast bedrag per maand

Bij de introductie van de nieuwe Peugeot 308 was al duidelijk dat ook de stationwagen er met elektrische aandrijving zou komen. Deze Peugeot e-308 SW is voorzien van de 156 pk sterke elektromotor en 54 kWh grote accu die we ook in andere elektrische modellen van Stellantis tegenkomen.

Aanbieding:
Peugeot e-308 SW Allure 54 kWh EV (156 pk)

De stationwagenvariant Peugeot e-308 heeft in de uitvoering Allure alles wat de brandstofversie van de 308 (SW) ook standaard aan boord heeft. De elektrische variant is echter nog aantrekkijker aangekleed, met o.a grotere 18 inch lichtmetalen wielen en extra veiligheids- en rijhulpsystemen. Stoelverwarming en een verwarmbaar stuur zit er ook al standaard op. Upgraden kan naar de GT, die zich onderscheid door onder meer een sportiever uiterlijk.
De 54 kWh accu heeft een opgegeven bereik van 412 kilometer (WLTP). In de praktijk zal daar zo'n 320 kilometer van overblijven. Aan een publieke laadpaal kan de batterij in een kleine 5 uur opgeladen worden. Snelladen gaat met een snelheid tot 100 kW en dan ben je binnen een half uur weer onderweg.

Deze aanbieding is geldig t/m 14 juli 2024.

Private lease nu de elektrische Peugeot e-308 SW. Kies je uitvoering, kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Peugeot e-308 SW per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Peugeot e-308 SW

 • Uitvoering: Allure
 • Carrosserie: Stationwagen (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 115 KW (156 pk)
 • Batterijcapaciteit: 54 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 19,4 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 412 kilometer (praktijkbereik 320 km)
 • Trekgewicht (geremd): 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.