Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

OpelCorsa Electric - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Opel Corsa Electric rijden voor een vast bedrag per maand

Met de nieuwe Corsa Electric heeft Opel nu ook een compacte gezinsauto die geheel elektrisch kan rijden en misschien is dat wel gelijk de fijnst rijdende variant van het huidige modellengamma. Deze Corsa Electric heeft standaard een batterijpakket van 50 kWh, waarmee de compacte gezinsauto in de praktijk 315 kilometer ver moet komen op een lading stroom.

Opel Corsa Electric Yes EV 50 kWh (136 pk)

De Opel Corsa Electric heeft een bijzondere instapversie, de gelimiteerde Yes. Deze Limited Edition is aantrekkelijk gepriijsd, maar heeft toch al een rijke standaarduitrusting met o.a. diverse veiligheidssystemen en een multimediasysteem met 10" kleuren touchscreen incl. USB-aansluiting, Bluetooth, digitale radio en Apple CarPlay/Android Auto ondersteuning en LED-koplampen. De Yes-uitvoering is verder te herkennen aan een zwart dak, zwarte 16 inch lichtmetalen velgen en diverse rode accenten in het interieur en een donkere hemelbekleding.
Upgraden kan naar de Edition en naar de sportiever uitgeruste uitvoering GS, met onder meer een contrasterende dakkleur. Die GS is er ook als Corsa Electric Long Range met een groter batterijpakket en een iets krachtigere elektromotor (156 pk). Volgens Opel is de actieradius dan 405 kilometer (WLTP). 
Laden met de elektrische Corsa kan tot 11 kW (3 fase laden) en aan een normale laadpaal neemt dat dan ca. 5 uur in beslag. Snelladend ben je binnen 30 minuten tijd weer van 20 naar 80% opgeladen. Voor wie liever nog even op benzine rijdt is er de "normale" Opel Corsa met handbak en een mild hybride Opel Corsa met automaat..

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Opel Corsa Electric

 • Uitvoering: Yes
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 100 kW (136 pk)
 • Batterijcapaciteit: 50 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 18.0 kW per 100 km
 • Actieradius WLTP: 354 kilometer (praktijkbereik circa 315 km)
 • Trekgewicht: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.